[Çözüldü] Spotify İndirmesi Bekleniyor Hatası

[Çözüldü] Spotify İndirmesi Bekleniyor Hatası

Spotify indirmesi bekleniyor hatası belirli dönemlerde kullanıcıların karşısına çıkabiliyor. Uygulamayı indirme sırasında Spotify indirmesi bekleniyor hatası ile karşılaşıyorsanız bu durumda muhtemelen yolunda gitmeyen bir şey vardır. Bu durum cihazınızın internet bağlantısından kaynaklandığı gibi depolamada meydana gelen yoğunluktan dolayı da meydana gelebilir. Bilgisayarınızda ve mobil cep telefonlarınızda kullanabileceğiniz Spotify indirmesi bekleniyor hatası ile ilgili çözüm yollarını şu şekilde sıralayalım;

  1. Kablosuz veya Mobil Ağ Bağlantınızın Olduğundan Emin Olun

Spotify indirmesi bekleniyor hatası ile karşılaştığınızda aklınıza gelebilecek ilk sorun internet bağlantınız olmalıdır. Genelde uygulamaya bağlanılamadığı ya da indirme geciktiği durumlarda ağ bağlantısında problem olduğu sonucuna ulaşılır. Bağlantınızı kontrol edik ve bağlantınızda problem varsa bu sorunu giderdikten sonra Spotify uygulamasını tekrar yüklemeyi deneyin.

  1. Play Store Geçmişini Temizleyin

Spotify indirmesi bekleniyor hatası bir diğer ihtimalle de indirme uygulamasının indirme geçmişinin dolu olmasından kaynaklı olarak ortaya çıkar. Spotify indirmek için kullandığınız Play Store uygulamasının geçmişini temizleyerek bu problemden kurtulmayı deneyebilirsiniz. Bunun için;

  • Cihazınızın “Ayarlar” bölümünü açın.
  • “Uygulamalar ve Bildirimler” sekmesine tıklayın.
  • Ekranı aşağı doğru çekin ve Google Play Store uygulamasına gelerek tıklayın.
  • “Depolama Alanı” seçeneğine tıklayın.
  • “Önbelleği Temizle” seçeneğini seçin.
  • Verileri temizle butonuna tıklayın ve geçmişin temizlenmesini sağlayın.

Bu işlem sonrasında hala Spotify indirmesi bekleniyor hatası devam ediyorsa bir sonraki seçenekte verdiğimiz öneriyi deneyebilirsiniz.

  1. Cihazınızı Kapatın ve Yeniden Başlatın

Spotify indirmesi bekleniyor hatası karşısında ne yapacağınızı bilmiyorsanız cep telefonu veya cep telefonunuzu kapatıp yeniden açmayı deneyebilirsiniz. Cep telefonları ve bilgisayarlar bir süre sonrasında yeniden başlatılmaya ihtiyaç duyarlar. Bu şekilde hem arka plan boşalır hem de uygulamalar daha hızlı çalışır. Spotify indirmesi bekleniyor hatası ile karşılaştığınızda cihazınızı kapatıp yeniden açmayı deneyebilirsiniz.

  1. Play Store’nin Güncellemelerini İptal Edin ve Yeniden Güncellemeleri Yükleyin

Bazı durumlarda da Spotify indirmesi bekleniyor hatası Play Store uygulamasından kaynaklı olarak meydana geliyor olabilir. Güncelleme kaynaklı olarak indirmede problem olup olmadığını anlamak için Play Store uygulamasının son güncellemelerini iptal edip, daha sonra uygulamayı en güncel haline getirebilirsiniz.

Sadece kendi oluşturmuş olduğumuz alt yapı ile Türkiye’de ki tek reseller konumunda olmamız ve Api 3.0 desteği ile sınırlı firmalar arasında yer almamızdan dolayı Spotify dinlenme paketlerin de her zaman %20 indirim mevcut.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al