İnstagram hikâye paylaşma galeriden nasıl yapılır?

İnstagram hikâye paylaşma galeriden nasıl yapılır?

İnstagram hikâye paylaşma galeriden, Instagram Stories, 2 Ağustos 2016'da yarı-altyazılı çevrimiçi fotoğraf gönderme uygulamasının yeni bir özelliği olarak kullanıma sunuldu. Snapchat mesajlaşma uygulamasına çarpıcı benzerliği göz önüne alındığında, Snapchat'i tamamen öldürecek özellik olarak etiketlendi.

Instagram Stories için daha önce çekilen fotoğrafları Instagram Stories'e yüklemek mümkündür. Ama sadece son 24 saat içinde çekilmiş olanlar için bu geçerlidir. İnstagram hikâye paylaşma galeriden çok kolay yapılır. Tek yapmanız gereken hikaye düğmesine basarak Instagram hikayelerinin açılmasıdır. Bir kez, ekrana dokunup basılı tutun ve çekilen görüntüleri görmek için yukarı kaydırın.

Şimdi galeriden bir fotoğraf yüklemek istiyorsanız, yapacağınız şey o fotoğrafın ekran görüntüsünü almanızdır. Telefon sisteminiz onu yeni bir fotoğraf olarak kaydedecektir. Yenilik yanılsamasını korumak istiyorsanız, ekran görüntünüzü çok fazla göstermemeye dikkat edin.


 

Galeriden Instagram Hikâyelerinde Bindirme İşlemi

Instagram yayın türü ne olursa olsun, video veya fotoğraf olsun, kullanıcının uygulamanın dikey alanını paylaşmak için başka hareketsiz görüntüler eklemesine olanak tanır. İnstagram hikâye paylaşma galeriden basit bir işlemdir. Bir tür mozaik oluşturmak veya gönderide tartışılanları göstermek için yazı tiplerini de kullanabilirsiniz. Bunun nedeni, küçük resim olarak filmler, TV şovları, müzik albümleri eklemek için harika olmasıdır. Bindirme görüntüsü de ekranın herhangi bir yerine eklenebilir.


 

Galeriden Instagram Hikayeleri Nasıl Üst Üste Bindirilir?

  • Uygulamanın sağ üst köşesindeki "+" simgesine tıklayarak Hikayeleri açın.

  • Hikayeler sekmesinde galerinizden bir resim seçin, video kaydedin veya arka kamerasıyla fotoğraf çekin. Bu ilk görüntü, bindirmeniz için arka plan görevi görecektir. Ardından, ekranın üst kısmında yuvarlak bir kare ve bir gülümseme ile temsil edilen çıkartma simgesine tıklayın.

  • Menüde bindirme simgesini bulana kadar aşağı kaydırın. Android'de, biri diğerinin önüne hizalanmış, kenarları yuvarlatılmış iki dikdörtgenden oluşur. iOS'ta, simge galerideki son görüntüyü gösterir ve aynı konumdadır.

Bir sonraki ekranda Instagram, bir resim seçmeniz için resim galerisini açacaktır. Farklı fotoğraflarla veya aynı dosyayı kullanarak işlemi birkaç kez tekrarlayabilirsiniz.

Son olarak, bindirmeyi ekranda en çok beğendiğiniz yere ayarlayın. İşiniz bittiğinde, isterseniz tüm takipçileriniz veya en iyi arkadaşlarınız için Hikayeler'de yayınlayabilirsiniz. İnstagram için https://iyismm.com/ sitesinden bilgi alabiliriz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al