Spotify Instagram Hikâye Paylaşamıyorum Hatasının çözümü

Spotify Instagram Hikâye Paylaşamıyorum Hatasının çözümü

Spotify Instagram Hikâye Paylaşamıyorum ve Spotify müzik dinleme programı olarak herkes tarafından kullanılabilmektedir. Spotify uygulamasının en güzel yanı dinlediğiniz müziklerin Instagram hikayesinde paylaşılmasıdır. Ancak bazen kullanıcılar
Spotify Instagram hikâye paylaşamıyorum gibi söylemlerde bulunur. Normal şartlarda Spotify müzikleri rahatça hikâyede paylaşılabilmektedir. Hatta paylaşım seçenekleri arasında Instagram hikayeleri de yer almaktadır. Spotify uygulamasında bulunan müziklerin Instagram hikayelerinde paylaşılamaması sistemsel olabileceği gibi güncellemelerden de kaynaklanabilmektedir. Instagram hikayesi butonuna bastıktan sonra bazen paylaşım sırasında hata oluştuğu kullanıcıya bildirilir. Bazen de paylaşıma olanak verse bile paylaşım siyah ekran olarak görünebilmektedir. Bu durumda paylaşım yapılamamış olur. Bu gibi sorunlar birkaç dememeden sonra kesinleşebilmektedir. Eğer paylaşmama sorunları devam ediyorsa kullanıcının yapması gereken birkaç unsur vardır.

Spotify Dinletileri Instagram’da Paylaşılamıyorsa

Spotify Instagram hikâye paylaşamıyorum sıkça karşılaşılan sorunlar arasındadır. Böyle durumlarda kullanıcılar sistemsel bir problem olup olmadığının farkına varmalıdır. Sistem tarafından oluşan sorunlar tüm kullanıcıları etkilediğinden paylaşımların daha sonra yapılması kıymetli olacaktır. Eğer daha sonraki zamanlarda da aynı şikâyeti alıyorsanız kullanıcı olarak yapmanız gerekenler olabilir.

  • Spotify Instagram hikâye paylaşamıyorum diyenler öncelikle her iki uygulamanın da güncel durumunu kontrol etmelidir. Güncelleme olması halinde mutlaka güncelleme yapılması gerekir.
  • Instagram hikayesinde Spotify müziği paylaşamıyorsanız Spotify uygulaması Beta sürümü olabilir. Bu yüzden Beta sürümünün silinmesi ve yeni bir yükleme yapılması şarttır.
  • Her iki uygulamanın da ön belleğinin temizlenmesi paylaşım yapmanızı sağlayabilir. Ön belleği temizledikten sonra cihazınızı yeniden başlatarak paylaşım yapmayı deneyin.

Spotify Instagram Paylaşımları

Spotify Instagram hikâye paylaşamıyorum sorunu basit birkaç yolla çözümlenebilmektedir. Uygulamaları tekrar yüklemekte etkili olacaktır. Eğer sorununuz devam ediyorsa Spotify ile iletişime geçerek sorununuzu paylaşabilirsiniz. Ancak çözüm yollarını denediğinizde problemin ortadan kalktığını görebileceksiniz. Spotify uygulaması Instagram paylaşımlarına doğrudan izin vermektedir. Yapmanız gereken tek şey paylaşım butonuna tıklayarak Instagram hikayelerini seçmek olacaktır. Ancak şunu da hatırlatmakta fayda vardır. Instagram dinlediğiniz şarkıyı görsel olarak gösterir. Şarkının çalınması ve dinlenmesi için takipçilerinde Spotify uygulaması olması gerekir. Takipçi Instagram hikayenizden şarkıyı tıkladığında şarkıyı dinlemeye başlayabilir. Paylaşımlarda ses olmaması paylaşmadığınız anlamına gelmemektedir.

%20 indirimli ve Api 3.0 destekli Spotify Servisleri incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al