Beni İnstagramdan Silmiş

Beni İnstagramdan Silmiş

Beni İnstagramdan Silmiş Instagram insanların oldukça fazla vakit geçirdiği önemli sosyal ortamlardan biridir. Hem mobilden hem de bilgisayar üzerinden girebileceğiniz Instagram oldukça sosyal ortamlar arasında yer alıyor. İnsanların birbirini takip ettiği ve paylaşımlar yaptığı bu ortamda kişiler çok daha geniş çevreler edinme şansı bulabiliyor.

Ancak bununla birlikte Instagram ile ilgili birçok soru işareti de gündeme gelmektedir. Bunlardan birisi de insanların birbirini silmesi ya da takipten çıkması konusudur. Instagram üzerinde kişiler birbirini uzun yıllar birbirlerini takip edebilecekleri gibi paylaşımlardan memnun kalmadıklarında takipten de çıkabilirler. Böyle zamanlarda beni instagramdan silmiş sorusu kişiler tarafından çok fazla sorulmaktadır. Instagram'da bir kişi sizi siliyor ise birden fazla nedeni bulunabilir.


 

Kişiler Neden Instagram'dan Birbirini Siler?

Kişiler Neden Instagram'dan Birbirini Siler? Instagram'da en önemli iki kavram takip ve takipçi kavramlarıdır. Takip bir kişinin hesabına girerek o kişiyi takibe almaktır. Takipçi ise sizleri takip eden paylaşımlarınıza yorum ve beğeni yapan kişilerdir. Bir kişiyi takip etmek için ve o kişinin takipçiniz olması için çift yönlü bir hareket yapmanız gereklidir. Karşılıklı olarak birbirinize gönderilen takip istekleri kabul edildiğinde Instagram üzerinden paylaşılan her şey her iki taraf arasında görülebilmektedir. Ancak beni Instagram'dan silmiş sorusunu soruyorsanız bu süreçte karşı tarafın sizi silmek için belli nedenleri olduğu söylenebilir. İnsanların Instagram'da birbirlerini silinmesinin en önemli nedenleri şunlardır:

  • Paylaşımlarınız karşı taraf için kabul edilebilir olmayabilir.

  • Karşı tarafa yeteri kadar beğeni ve yorum yapmıyor olabilirsiniz.

  • Sizi silen kişilerle aranızda bir husumet olabilir.

  • Karşı tarafın hedef kitlesi içerisinde olmayabilirsiniz.

  • Instagram'da uzun süre hareketsiz kaldığınız için karşı taraf sizin Instagram'da olmadığınızı düşünebilir.

  • Kişiler sizden hoşlanmayabilir.

Tüm bu nedenlerin yanında beni Instagram'dan silmiş sorusunu soruyorsanız yine de farklı bir yanıtla karşılaşabilirsiniz. İnsanlar hesaplarını dondurduklarında ya da komple Instagram hesaplarını sildiklerini de sizin takipçi listeniz içerisinde isimleri görünmeyecektir. Bu durumda karşı tarafın sizi sildiği gibi bir izlenim ortaya çıkarabilmektedir. Eğer karşı taraf komple instagramını dondurmuş veya silmiş ise o zaman size sildiği anlamına gelmemektedir. Dondurulan Instagram hesaplarını açtıklarında yine onların takipçi sayfalarında ve sizin takip listemizde isimlerinin görünecektir.


 

Bir Kişinin Instagram'da Sizi Sildiğini Nasıl Anlarsınız?

Bir Kişinin Instagram'da Sizi Sildiğini Nasıl Anlarsınız? Instagram'da insanlar her zaman bir birinden hoşlanmak ve birbirini takibe almak zorunda değildir. Bu süreçte eğer karşı taraf sizinle ilgili düşünceleri konusunda olumsuz duygular hissediyorsa sizi listesinden silebilir. Hatta sizin için bir Instagram engeli koyabilir.

Böyle zamanlarda bir kişinin sizi sildiğini anlayabilmek için mutlaka o kişinin profiline girmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda kendi takip ve takipçi listesi içerisinde de gerekli aramaları yaptığınızda bu kişiler tarafından silindiğinizi ve onların da sizin takibinizden çıktığını rahatlıkla görebilirsiniz.

Instagram son derece geniş bir alandır. Bazen insanlar birbirlerini silseler dahi kişiler bu durumun farkında olmayabiliyor. Uzun süre bir kişinin paylaşımlarını görmediğiniz de veya sizin paylaşımlarınızı o kişi tarafından yorum ya da beğeni yapılmadığında bu kişinin sayfasına girebilirsiniz. Eğer takip et yazıyorsa ve hiçbir şekilde gönderisini görmüyorsanız bu kişi sizin listenizde yok demektir.

Sizi kimleri sildiği neden sildiği konusunda daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz, 2500 TL üzeri sitemizden alım yaptığınızda bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. https://iyismm.com/ sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir.

 

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al