Bilgisayarda Spotify Açılmıyor

Bilgisayarda Spotify Açılmıyor

Bilgisayarda Spotify Açılmıyor

Bilgisayarda Spotify Açılmıyor Günümüzün müzik dinleme alışkanlıklarını büyük ölçüde değiştiren Spotify müzik dinleyen kişilere farklı alternatifler sunuyor. Hem müzik yayınlamak hem de hazırdaki müzikleri dinlemek bu platformda oldukça ilgi görüyor. Son yıllarda Spotify kullanımı oldukça yayınlaşmaya başladı. Birçok amatör müzik sever yanında profesyonelin de bulunduğu bu ortam hemen her zevke en iyi şekilde hitap etmektedir.

Spotify çok fazla kullanılmasına rağmen farklı açılardan sorun da çıkarabilmektedir. Bunlardan birisi de bilgisayarda spotify açılmıyor sorunudur. Son yıllarda her geçen gün kullanıcı sayısı giderek artan Sportify günümüzde son derece popüler uygulamalar arasındadır. Ancak uygulamanın açılmama sorunu birçok kişi için ciddi bir sorun haline gelebilmektedir.

Spotify genelde Android tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Fakat Windows 10 olan bilgisayarlarda açılmama gibi bir durum ortaya çıkarabilmektedir. Bu da spotify kullanıcıları açısından ciddi bir sorun olabilmektedir. Bu sorunun çözümünde ise farklı yollara başvurmanız gerekebilir.

 

Spotify Bilgisayarlarda Çalışmama Sorunu Nasıl Çözümlenir?

Bilgisayarda Spotify çalışmıyor sorununa bakıldığında çözüm yolu oldukça basittir. Spotify bilgisayarınızda açılmıyor ise şu yöntemleri kullanabilirsiniz:

  • Öncelikle Spotify’i çalıştırın ve kapatın tekrar açtığınızda çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  • Sorunu gidermek için bilgisayarı yeniden başlatın.
  • Görev yöneticisine girerek düzenleme yapabilirsiniz. 
  • Donanımı hızlandırabilirsiniz.
  • Spotify’i yeniden yükleme işlemini yapabilirsiniz.
  • Yazılım güncelleme yapabilirsiniz.
  • Uyum ve yönetim durumunu inceleyin.

Tüm bu yöntemler sayesinde bilgisayarınızda Spotify’i kolaylıkla çalıştırma imkânı bulabilirsiniz. Spotify genel olarak güncellemelerinin yapılmamasından dolayı çalışmıyor olabilir. Uzun zamandır uygulamayı ya da yükleme işlemlerinizi güncellemediyseniz mutlaka öncelikle güncelleme yapmalı sonra da bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız.

 

Bilgisayarda Spotify Nasıl Açılır?

Bilgisayarda spotify çalışmıyor sorunu konusunda kişiler birçok yöntemi deneyebilirler. Bununla birlikte bilgisayarınıza yüklenen spotify’nin çalışması konusunda da merak edilenler bulunmaktadır. Öncelikle uygulamayı edinmeniz gerekiyor. Daha sonra uygulama üzerinde ki kaydol kısmını tıklayarak üyelik yapmanız gerekiyor. Üyelik sırasında e posta adresi, telefon ya da sosyal medya hesaplarını kullanabilirsiniz.

Kayıt sırasında cinsiyet, yaş ve doğum tarihi gibi bilgileri yazmalısınız. Sonrasında üyelik işlemlerinizi onaylamalı ve Spotify’i keşfe çıkmalısınız. Burada kendinize özel birçok müzik bulabilirsiniz.

Türkiye ‘de ilk ve tek olarak Spotify paketleri bizde ve ana sağlayıcı biz olduğumuz için Fiyatlarımızda her zaman %20 indirim mevcuttur.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al