Clubhouse Hesap Silme nasıl yapılır?

Clubhouse Hesap Silme nasıl yapılır?

Clubhouse’a katıldıktan sonra Clubhouse hesap silme ve devre dışı bırakmak genellikle sosyal medya uygulamaları bağlamında birbirinin yerine uygulansa da dikkat edilmesi gereken önemli farklılıklar vardır. Ayrıca, her platformun (Facebook veya Twitter gibi) hariç tutma ve silmeleri farklı şekilde yaptıklarını unutmayın. Burada özellikle Clubhouse hakkında konuşuyoruz.

Clubhouse hesap silme hesabınızı diğer herkesten kaldıracaktır, ancak uygulama kullanıcı verilerinizi korumaya devam edecek ve 30 gün içinde tekrar girerek hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. 30 günlük dönemden sonra Clubhouse hesabınızı devre dışı bırakacaktır. Devre dışı olmuş bir hesap ile bilgilerinize erişiminizi kesin olarak yitirdiğiniz ve hesabınıza ulaşamayacağınız anlamına gelir. Ancak Clubhouse, kullanıcı verilerini saklama "hakkına" da sahiptir.

Hesabınızın silinmesi, öncelikle Clubhouse hesabınızın verilerinin kalıcı olarak silinmesi anlamına gelir. Bu, kullanıcı verilerinizin Clubhouse sunucularından kaldırılmasını içerir.


 

Hesabınızı Nasıl Devre Dışı Bırakırsınız?

  • Hesabınızı devre dışı bırakmak için ilk önce uygulamayı telefonunuzda açın, ardından ekranın sağ üst köşesindeki profil fotoğrafınıza dokunun.

  • Bir sonraki ekranda, sağ üst köşede bulunan dişli simgesine dokunun.

  • Artık Ayarlar menüsünde olacaksınız. Ekranın üst kısmındaki adınıza dokunun.

  • Bir sonraki ekranda, "Hesabı devre dışı bırak" a dokunun.

Bir sonraki ekran, hesabınızı ne zaman devre dışı bırakacağınız ve önümüzdeki birkaç gün içinde ne olacağı konusunda size bazı ayrıntılar verecektir. Verilerinizin silinmesiyle ilgili hiçbir şeyden bahsedilmeyeceğini de unutmayın.

  • Ekranın altındaki "Anlıyorum. Hesabı devre dışı bıraka dokunun. Clubhouse hesabınız artık devre dışı bırakıldı.

Clubhouse hesap silme ile hesabınızı kalıcı olarak silme örneğin Facebook hesabınızı silmek kadar basit değildir; Burada kalıcı silme seçeneği, kullanıcı adı ayarlarında devre dışı bırak butonunun hemen altındadır. Aynı şey, devre dışı bırakıldıktan 30 gün içinde tüm verilerinizi silen Twitter hesabınızı silmek için de geçerlidir.

Clubhouse, sizi destek ekibine e-posta göndermeye veya destek formu aracılığıyla bir istek göndermeye ve onlardan kullanıcı verilerinizi silmelerini istemeye zorlayabilir. Bir e-posta göndermek oldukça basittir, ancak bilgileri silme seçeneği bir düğmeye basmak kadar basit olmayacaktır. Clubhouse için https://iyismm.com/sitesinden bilgi alabiliriz.

Sosyal Medya Marketi
HAVALE10 kodu ile tüm paketlerde %10 indirim1 GÜN 9 SAAT 44 DAKİKA
Instagram
100 Türk Beğeni
  • Gerçek Kullanıcılar
  • Düşme Olmaz
  • 0-3 Saatte Tamamlanır
  • 1 Gönderi
19.90₺4.90₺
Satın Al
3 Dakika Önce