Clubhouse Nedir? Nasıl Girilir?

Clubhouse Nedir? Nasıl Girilir?

Clubhouse nedir? Nasıl girilir? Son dönemin en popüler sosyal medya uygulaması Clubhouse pek çok kesim tarafından Google üzerinden aranmaya, davetiye bakılmaya başlandı. Bizde bu yazımızda yeni dönemin efsane uygulaması Clubhouse'u anlatacağız.

Clubhouse Nedir?

Clubhouse nedir? Sorusu ile yazımıza başlayalım. Sesli sohbet odaları oluşturup sesli konuşma yapılan yeni nesil bir sosyal medya uygulamasıdır. Şu an için sadece Apple cihazlarda hizmet veren uygulamada video yükleme, fotoğraf paylaşma, özel mesaj atma gibi özellikler bulunmuyor. Uygulama sadece ses üzerine kurgulanmış. Bir oda açıyorsunuz ya da aktif bir odaya giriyorsunuz söz hakkı alıp konuşuyorsunuz. Telefon görüşmesi yapar gibi konuşuyorsunuz ve o an odada kim varsa sizi canlı olarak dinleyebiliyor.

Fotoğraf, video, story derken ses dönemi de başlamış oldu.

Clubhouse Nasıl Girilir?

Ayrıca uygulamanın bir güzel özelliği ise herkes tarafından kullanılmıyor oluşuyor.

* Bir, Apple cihaz sahipleri için aktif

* İki ve en önemlisi davetiye sistemi mevcut. Davet edilmeyen kişiler uygulamaya giriş yapamıyor.

Fakat teknolojinin gelişmesi ile bu iki olayı halleden kişilerde oldu. Android için resmi olmayan uygulamalar gelişmiş durumda yakında size bunları tanıtıyor olacağız o nedenle blog sayfamızı takip etmeye devam edin. Davetiye içinde ekşi sözlük, twitter gibi yerlerde arama yaparsanız bulabilirsiniz. Daha detay vermek gerekirse Twitter'da #clubhouse hashtag'ini takip edin. Uygulamaya üye olanlar 2 kişiye davetiye iletme hakkını sahip. Üye olduktan sonra profilinizde sizi üye yapan kişi sürekli görünüyor.

Uygulamaya bir an önce dahil olmak istiyorsanız sitemiz üzerinden Clubhouse davetiye satın al işlemini sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz.

Clubhouse'a Kayıt Olmak

Davetiye sonrası uygulamayı Apple Store üzerinden indirin ardından kayıt olun. Kayıt olurken sizden kullanıcı adı, mail, şife istiyor sonrasında da rehberinize ve mikrofonunuza erişmek için izin istiyor. İzinler ardından artık uygulamayı sorunsuz kullanabilirsiniz.

Yeni büyüyen ve çok daha efsane haline gelecek Clubhouse için erkenden yol almak için sitemiz üzerinde yer alan hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Clubhouse Takipçi Satın Al paketleri için devam ediniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al