Discord Chati Temizleme

Discord Chati Temizleme

Discord Chati Temizleme

Discord Chati Temizleme Discord son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen iletişim uygulamalarından biridir. Birçok kişi bu uygulamaya girerek hem sesli bir şekilde konuşabiliyor hem de rahatlıkla internet üzerinden iletişim kurma şansı elde ediyor. Tamamen ücretsiz olması Discord uygulamasının oldukça popüler olmasını sağlamıştır.

Aynı anda birden fazla kişi ile iletişim kurulmasına imkan tanıyan Discord özellikle online oyun severlerin çok fazla tercih ettiği bir uygulamadır. İnternetinizde herhangi bir sorun olmadığı sürece rahatlıkla uygulamadan yararlanabilir, hızlı ve yüksek ses kalitesini iletişimlerinizde deneyebilirsiniz.

Discord kullanımı her ne kadar yaygın olsa da bu uygulama hakkında da birçok merak edilen konu bulunuyor. Discord chati temizleme işlemi de bunlardan biridir. Uygulamayı ilk olarak kullanmaya başladığınızda böyle bir sorununuz olmasa da ilerleyen süreçlerde chat kısımlarını temizlemeniz ve yeni sohbet geçmişlerine yer açmanız gerekmektedir. Bunun için de ufak bir temizlik çalışması yapılması uygulamayı daha sağlıklı bir şekilde kullanabilmek için büyük bir önem taşımaktadır.

 

Discord Chat Geçmişi Nasıl Temizlenir?

Discord chati temizleme işlemi sanıldığından daha basittir. Ancak bu işlemi gerçekleştirebilmek için de yine internetinizin bulunması gereklidir. Discord uygulaması üzerinde iki farklı mesaj türü bulunuyor. İki kullanıcı arasında ki özel mesajlar ve tüm grup içi konuşmalardır. Her mesaj türü farklı çalıştığından silme işlemleri de buna göre gerçekleştirilir.  Uygulama içerisinde sesli mesajlar biriktiğinde aynı anda hepsini birden silmek için şu yöntemlere başvurabilirsiniz:

  • Uygulama üzerinde direkt olarak sohbette bulunduğunuz kullanıcıya sağ tıklayın ve sonrasında mesaj kısmını seçin.
  • Ekranın sol kısmında görünen sohbet kısmı üzerine mouse ile gelin ve X işaretine tıklayın.
  • Burada mesajları silme konusunda bir onay kutucuğu gelmez. Tüm mesajlar direkt olarak silinir.
  • Eğer mesajları saklamak istiyorsanız X işaretine basmadan önce iyi karar vermeniz gerekiyor.

Özel mesajları bu şekilde tek tek silmeniz mümkündür.

 

Discord Kanal Mesajlarını Silme

Discord chati temizleme konusunda bir diğer konu da kanaldan yapılan genel sohbetlerdir. Bu işlemde kişiler manüel olarak mesajlar silebilecekleri gibi bot kullanarak da silme işlemi gerçekleştirebilirler. Manüel olarak silmek isterseniz öncelikle silmek istediğiniz kanalı seçin. Daha sonra kanalın üst kısmında bulunan üç nokta simgesini tıklatın. Buradan menüden seç kısmını tıklayın ve mesajları komple silin. Dilerseniz sürekli olarak mesajları silen bir bot da kurabilirsiniz.

Her zaman https://iyismm.com olarak discord paketleri konusunda ana sağlayıcı olduğumuz için %20 indirim fırsatını kaçırmayınız.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al