Discord İstediğin Oyunu Gösterme Nasıl Yapılır?

Discord İstediğin Oyunu Gösterme Nasıl Yapılır?

Discord anlık mesajlaşmaların sağlandığı sosyal platformlardan biridir. Discord istediğin oyunu gösterme olanağı bulunan iletişim araçlarından biridir. Bunda dijital dağıtım olarakta hizmet vermesinin büyük etkisi bulunur. Oyun oynamayı seven kişiler tercih ettikleri oyunları kolaylıkla bu sosyal ağ üzerinden bulabilir bu sayede oynadığınız oyunlarınınız görünmesi muhtemel olacaktır. Discord üzerinden istediğiniz oyunun görebilmek Discord kitaplığına oyun eklemeniz için önemli olacaktır. Ayrıca oyun aktivitesinin gösterilmesi için ayar yapabilmek çok önemlidir. Discord ayarlarında yapacağınız küçük değişiklikler sayesinde istediğiniz oyunu net bir şekilde gösterebilme avantajı yakalarsınız. Discord aracılığı ile oynadığınız oyun etkinliklerini başka kullanıcılara gösterebileceksiniz.

Discord Üzerinden Oyun Aktivitesini Görüntülenmesi

Discord istediğin oyunu gösterme çok basit bir ayar ile mümkündür. Bu sayede kayıtlı olan diğer kullanıcılar sizin hangi oyunları oynadığınız hakkında fikir sahibi olabilecektir. Oyunların görünmesi için öncelikle Discord sosyal mesajlaşma uygulamanızın yüklü olması gerekir. Oyun etkinliklerinin herkes tarafından görünür duruma geçmesi oyun arkadaşlarının da artmasına neden olabilmektedir. Discord platformunun geniş kitlelere hitap etmesi oyun severler ile oyun keyfini katlamanıza neden olabilmektedir. Oynadığınız oyunların görünür olabilmesi için yapılması gereken ayarlar ile oyun oynamak daha keyifli hale gelmektedir. Discord uygulamasında oyun gösterme nasıl aktif edilir kısaca anlatalım.

  • Discord platformuna giriş yaparak ayarlar bölümüne giriş yapmanız oyun göstergesi için önemlidir.

  • Discord istediğin oyunu gösterme yapmak için oyun etkinliğinizin aktif durumda olması gerekir.

  • Ayarlar bölümünde aktivite kısmını göreceksiniz buradan oyun etkinliği kısmına tıklayın.

  • Oyun etkinliğinin tıklanması size soru yöneltilmektedir. Oyununu görmüyor musun sorusuna ekle diyerek oyun eklemesi yapın.

  • Oyun eklemesini yaptıktan sonra oyun aktivitesi durum bilgisinde görünecektir.

Durum Çubuğunda Oynanan Oyununun Görünmesi

Discord istediğin oyunu gösterme oldukça kolaydır. Yapılması gereken sadece oyun etkinliğinin aktive edilmesi ve oyun bilgisinin kayıt edilmesidir. Ancak bunu yaparken dikkat edilmesi gereken durum bilginizde herhangi bir ifadenin olmamasıdır. Discord istediğin oyunu gösterme oyun bilgisinin durum çubuğunda görünmesi adına yapılan bir eylemdir. Oyun etkinliğinin aktif edilmesi ile oyun oynarken rahatsız edilmenizde engellenebilecektir. Oyun bilgisinin gösterilmesi aynı oyunu oynayan kişilerle paylaşım yapmanızı sağlayacaktır.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al