Discord Nasıl Emoji Eklenir?

Discord Nasıl Emoji Eklenir?

Discord oldukça beğenilen mesajlaşma uygulamaları arasında yer almaktadır. Discord nasıl emoji eklenir uygulama ile ilgili merak edilenler arasındadır. Bilindiği gibi emoji dili duygu ve düşüncelerin ifadesinde etkilidir. Bazen söyleyemediklerimizi emoji kullanarak anlatabiliriz. Son dönemlerde sınırsız bir emoji kullanımı bulunmaktadır. Birçok kişi emoji kullanımını alışkanlığa bağlamaktadır. Mesajların daha etkili hale gelmesinde etkili olan emojiler nasıl eklenir birçok Discord kullanıcısı tarafından merak oluşturmaktadır. Özellikle animasyon odaklı emojiler kullanıcıların ruh halini olumlu olarak etkilemektedir. Discord emojiler bakımından biraz zayıf kalmaktadır. Hali hazırda bulunan emojilerin yanı sıra ekleme yapılaraktan da kişiselleştirilmiş emojiler kullanılabilmektedir. Discord nasıl emoji eklenir bilindiği takdirde çok eğlenceli emoji kullanımları sağlayabilirsiniz.

Discord Emoji Eklemesi Nasıl Yapılır?

Discord nasıl emoji eklenir birçok kullanıcı tarafından merak edilmektedir. Çünkü emojiler mesajlaşmanın bir parçasıdır. Discord uygulamasına yeni emojiler ekleyip, emojilerinizi zenginleştirmek için Discord Nitro üyeliğinizin bulunması gerekir. Aksi takdirde sınırlı emoji kullanımı yapmak durumunda kalırsınız. Discord emojisi eklemek için ayarlardan destek almanız gerekir.

  • Discord nasıl emoji eklenir bilmeyenler için kısaca anlatalım. Öncelikle sol kanatta bulunan sunucu ayarlarınızı açın.
  • Burada emoji bölümünü göreceksiniz. Emoji bölümünü tıkladıktan sonra emojileri içe aktar, yükle butonuna basınız.
  • Emojilerinizi sisteminize yükledikten hemen sonra kullanım sağlayabilirsiniz. Yüklenen emojilerin adını kişisel olarak değiştirmek mümkündür.

Discord Emojisi Ekleme

Discord nasıl emoji eklenir kullanıcılar için önemlidir. Sohbetleri etkileyici kılmak için yardımcı unsurlar kullanmak gerekebilir. Emoji eklemek için yükleme yapmak gerekir. Yükleme ayarlar bölümünde yapılabilmektedir. Emoji ekleme oldukça pratiktir. Normal emojilere ek olarak animasyonlu emojiler sohbetleri daha eğlenceli duruma getirir. Emoji kullanımı yediden yetmişe herkes tarafından olumlu karşılanmaktadır. Bu sebeple Discord uygulamasında emoji ekleme bilgisine sahip olmak uygulamadaki eksikliklerin giderilmesinde etkili olacaktır. Burada toplu bir emoji kullanımı söz konusudur. Ayarla bölümünden emojileri etkinleştirerek özel bir emoji sunucusu indireceksiniz. Emoji sunucusu sayesinde iki yüz elliye yakın emoji elde edebilirsiniz. Eğer emojilerinizden sıkılırsanız ayarlar bölümüne girerek emoji sunucusunu kırmızı çarpıya basarak kaldırabilirsiniz. Discord uygulamasında ayrıca özel emoji kullanmakta mümkün olmaktadır.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al