Discord Ses Kaydı Botu Açmak?

Discord Ses Kaydı Botu Açmak?

Discord Ses Kaydı Botu Discord, oyuncuların ve diğer toplulukların buluşup sohbet edebileceği harika bir platformdur. Ücretsiz metin mesajları ve sesli iletişim sunar. Discord, bu konuşmaları kaydetme seçeneği sunmuyor ancak üçüncü taraf Discord ses kaydı botu çözümlerle bu mümkündür. Başlamadan önce, dünyanın birçok yerinde izniniz olmadan başka insanları ağırlamanın yasa dışı olduğunu bilmelisiniz. Burada listelenen yöntemlerden herhangi birini kullanmadan önce, konuşmaya dahil olan tüm tarafların iznine sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Ayrıca başkalarıyla sohbet etmek için Discord'da mikrofon ayarlarınızın olduğundan emin olmalısınız. Bunu yapmazsanız, Discord sunucunuzla konuşamazsınız (veya kendinizi diğer kullanıcılarla sohbet ederken kaydedemezsiniz).

Discord'dan Ses Kaydetmek İçin Craig Chat Bot'u Kullanın

Kendi Discord sunucunuzdan sorumluysanız, Discord ses kaydı botu için Craig Chat botu ile Discord sesini kolayca kaydedebilirsiniz. Bu bot sunucunuzda ve sadece birkaç metin komutuyla konuşmaları kaydetmek için sesli sohbet odalarına davet edilebilirdir. Uygunsuz kayıtlar için de endişelenmeyin. Craig, ne zaman kaydedileceğini gösteren görünür bir etiket olmadan kayıt yapmaz. Yalnızca başkalarıyla yaptığınız konuşmaları kaydetmenin dışında, her kullanıcıyı ayrı ses bölümleri olarak da kaydeder ve istenildiğinde belirli hoparlörleri ayarlamayı veya kesmeyi çok basit hale getirir.

  • Craig'i aktif etmek için ilk önce botu sunucunuza yönlendirmelisiniz.

  • Kullanmak için Craig'in internet sitesine gidin ve "Craig'i Discord sunucunuza yönlendirin" bunun için ilgili bağlantılara tıklayın.

  • Bu sizi Discord ses kaydı botu için Discord sunucusu yetkilendirme sayfasına götürecektir.

  • Sunucunuzu kullanmadan önce Craig'e sunucunuza katılması için izin vermelisiniz.

  • Bunu yapmak için "Bot ekle" listesinden sunucunuzu seçin ve botun katılabilmesi için "Yetkilendir" e tıklayın.

  • İşlem başarılı olursa, sunucunuzda bir "Craig" katılma mesajı görmelisiniz.

  • Bundan sonra başka bir yapılandırma gerekli değildir. Sesleri kaydetmek için hemen Craig'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Craig kanala girip hemen kayda başlayabilirsiniz. Bot kullanıcı adı bunu yansıtacak şekilde değişmelidir. Ayrıca, onaylamak için bottan "Şimdi kaydolun" diyen sesli bir alarm da duyacaksınız. Craig kaydını durdurmak için ilgili botu kullandığınızda Craig'i bulunduğu kanaldan çıkmaya ve kayıt diğer kanallarda devam etse bile kaydı durdurmaya zorlayacaktır. Craig'i tüm kanal kayıtlarından uzak tutmak istiyorsanız, şunu girin: craig: stop Craig'i tüm kaydı bitirmeye yönlendirecektir. Discord ses kaydı botu için https://iyismm.com/ sitesinden bilgi alabiliriz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al