Discord Sunucu Kopyalama Nasıl Yapılır?

Discord Sunucu Kopyalama Nasıl Yapılır?

Discord beğenilen mesajlaşma ve dijital dağıtım platformlarından biridir. Birçok kişi anlık mesajlaşmalarını Discord üzerinden sağlamaktadır. Discord sunucu kopyalama ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Sunucu değiştirmek zorunda kalan kullanıcılar için Discord yedeklemesi oldukça yararlıdır. Sunucunun yedeklenmesi ile kullanılan odalar farklı bir sunucuya geçildiğinde olduğu gibi kullanılabilmektedir. Bu yüzden sunucu değiştirdiğinizde tekrardan bir oda açmanıza gerek yoktur. Discord sunucu kopyalama kullanıcı yetkililer tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu özellik olmasaydı maalesef yedekleme durumu söz konusu olmayacak ve bin bir zahmetle odaları tekrar yapılandırmak zorunluluğunu yaşanacaktır. Discord yedekleme imkânı ile başka bir sunucuda yedek kullanmanıza olanak tanımaktadır.

Discord Sunucu Yedeklemesi Yapmak

Discord sunucu kopyalama sunucu değişiminde oldukça önemlidir. Bu sayede yeniden oda açmadan platformu kullanmaya devam edebilirsiniz. Kopyalanan sunucu ile zahmet çekmeden pratik bir kullanım mümkün hale gelmektedir. Farklı bir sunucu ile mesajlaşma uygulamasına devam etmek isteyenler mutlaka yedekleme almalıdır.

  • Discord sunucu kopyalama için öncelikle sunucu ayarlarına girin. Buradan sunucu şablonunu tıklayın.
  • Sunucu şablonu bölümünden şablonunuzu oluşturun.
  • Ön izleme yaptıktan sonra yedek şablonunuzu tamamlayın
  • Bu işlem sonucundan Discord verileriniz kopyalamama işlemi sağlayacaktır.

Yedekleme ile Discord Kullanımı

Discord sunucu kopyalama sunucu değişmesi durumunda mutlaka kullanmanız gereken önemli bir işlemdir. İşlerinizi kolaylaştıracak bu yöntem sayesinde verilerinizi herhangi bir sunucu vasıtası ile anında açmak mümkündür. Yedekleme işlemini yapmak için kullanıcının sunucu içeriğinde yetki sahibi olması gerekir. Discord üzerinden yedekleme yapabilmek oldukça kolaydır. Kopyalama yapabilmek için gerekli adımları takip etmeniz başarılı bir şekilde kopya almanıza neden olacaktır. Şablonlar kanal ve kanal konularını, izin ve rolleri kopyalar. Bununla birlikte varsayılan sunucu ayarlarınızı da yedeklemenizde yardımcı olur. Bununla birlikte şablon kopyaları kanallardan bulunan mesaj ve video içeriklerini, üyeleri, kullanılan botları kopyalayamaz. Kopyalama esnasında şablon simgesi ve yapılan takviyelerde ne yazık ki kopyalamaya dahil olmamaktadır. Ancak kanalınız güvenli bir şekilde yedeklenecektir. Yedeklenen Discord kanalınızı etkin bir şekilde kullanılabilirsiniz. Kopyalama şablonu size vakit kazandıracaktır. Yedeklemesi yapılmayan Discord kanalları tekrardan yapılandırılmalıdır. Buda kullanıcılara gereksiz bir uğraş olacaktır.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al