Discord Sunucuya Adam Çekme Nasıl Yapılır?

Discord Sunucuya Adam Çekme Nasıl Yapılır?

Discord sunucuya adam çekme konusunda yapacağınız araştırmalar ile sunucunuza sayısız yeni kullanıcı çekebilirsiniz. Oyun içinde veya oyun dışında fark etmeden Discord kullanıcılarını sunucunuza çekebilmeniz için yapmanız gerekenleri sizler ile paylaşıyoruz. Eğer fazla çevreniz yoksa ve çevrenizde Discord kullanıcıları çok azsa bu durumda deneyeceğiniz birkaç farklı yol ile Discord sunucunuza sayısız adam çekebilirsiniz. Discord sunucuya adam çekme konusunda bilgiye ihtiyacınız varsa buyurun içeriğimize giz atalım.

Discord Üye Artırma

Discord sunucu sahipleri yeni adam çekmek için diğer Discord sunucularını ziyaret ediyor. Veya sosyal medya kullanımı üzerinden sunucu ismini paylaşarak yeni kullanıcıların katılmasını sağlıyor. Ancak bu paylaşımlar birçok durumda reklam standardında kabul edildiği için kabul görmüyor. Özellikle diğer Discord sunucularında reklam paylaşımları direk banlandığı için kullanıcılar paylaşım yapamıyor. Yeterli sosyal medya kullanımı bulunmayan Discord kanal sahipleri de farklı yolalr ile Discord sunucuya adam çekme konusunda çözümler üretmeye çalışıyor.

Discord Üye Kasma Botu

Discord sunucuya adam çekme konusunda yapacağınız araştırmaların çoğunda bot ve yazılımlara yönlendirileceksiniz. Sunucuda bulunan kullanıcı sayısını artırmak için genelde tercih edilen yol casus yazılımlar oluyor. Tercih edeceğiniz bir casus yazılımı cep telefonu ya da bilgisayarınıza yükleyerek ihtiyacınız olan yeni kullanıcılara kolayca ulaşabilirsiniz. Ancak casus yazılım tercihinizde dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatalım. Şayet aksi taktirde;

  • Ciddi güvenlik problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

  • Gizli ve size özel bilgileriniz çalışabilir.

  • Discord kanalınızın yönetimi başkalarının eline geçebilir.

  • Mobil cihaz veya bilgisayarınızda bulunan özel bilgilerinizi erişime açık hale getirmiş olursunuz.

  • Gizliliğin ihlal edilmesi ile aklınıza gelmeyecek birçok farklı konuda zor durumda kalabilirsiniz.

Discord Sunucuya Adam Çekme Nasıl Yapılır?

Discord sunucuya adam çekme konusunda daha farklı fikirlere ihtiyacınız varsa bu durumda şu yöntemler işinize yarayabilir;

Sunucunuza dikkat çekici bir isim koyun: Discord sunucuya adam çekme için ihtiyacınız olacak tek şey dikkat çekmektir. İlk etapta yeni kullanıcıları k olayca çekebilmeniz için bu yol işe yarayabilir. Dikkat çeken farklı ve süslü bir Discord ismi ile kullanıcılarda merak uyandırabilir ve sunucunuzdaki üye sayısını artırabilirsiniz.

Dikkat çekici bir logo kullanın: Discord sunucuya adam çekme konusunda işe yarayacak bir diğer fikir logo olabilir. Unutmayın ki kullanıcıların sizi tanımalarının en iyi yolu logodur. Onlara hitap eden güzel bir logo seçerek yine merak yolu ile yeni kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

Discord Boost paketleri şimdi 3.0 api sistemi sayesinde Anlık ve organik olarak sağlanmaktadır. 

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al