Discord Üye Listesi Ayarlama Nasıl Yapılır?

Discord Üye Listesi Ayarlama Nasıl Yapılır?

Discord üye listesi ayarlama konusu bu uygulamayı kusursuz olarak kullanmak için önem arz eden konular arasında yer alır. Üyelerin izinleri, hangi renklerin kullanıldığı gibi konular tamamen bu konu içinde yer alır.

Discord rolleri ve bağlı izinlerin çalışması için mutlaka titiz bir şekilde ayarlama yapılması gerekir. Discord kullanımında dikkat etmeniz gereken noktalar bulunur. Bunlardan birisi de üye listesi ayarlamadır. Üyelerin rollerini, renklerini, kanal izinlerini ayarlayarak uygulama içerisinde daha profesyonel bir kullanım yaratabilirsiniz.

Discord üye listesi ayarlama sunucudaki karmaşayı ortadan kaldırır. Herkes yalnızca sunucu içerisinde belirli yetkileri kullanır. Bu şekilde yöneticiler ve normal üyeler de kendi statülerini daha iyi bir şekilde bilme imkanı bulurlar.


 

Discord Üye Listesi Ayarlama Nasıl Yapılır?

Discord üye listesi ayarlama konusunda mutlaka gerekli izinlere yer verilmesi gerekir. Rol hiyerarşisi sunucularda dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alır. Bu hiyerarşi düzeninde şu detayları göz önünde bulundurmalısınız:

  • Discord sunucusuna girmeniz gerek.
  • Daha sonra üyeler kısmına tıklayın.
  • Rol vermek istenilen üyeyi seçin ve artı simgesine tıklayın.
  • Açılan ekrandan gerekli izinleri verin.
  • Bu üye verilen tüm izinleri kullanma hakkını elde eder.

Yöneticilik verilen kişiler aldıkları izinler doğrultusunda sunucunuzda yetki sahibi olur. Yalnızca en üst düzeydeki kişiler bu izinleri paylaşabilirler. Kısa sürede verilen izinlerle birlikte kalabalık sunucuları yönetmek çok daha kolay bir hale gelebilir.


 

Discord Üye İzinleri Neden Önemli?

Discord geniş kapsamlı bir uygulamadır. Bu uygulama içerisinde mutlaka profesyonellik önem taşır. Kalabalık bir sunucu yönetiyorsanız bu sunucuda hem üyeler hem de yöneticiler olmak durumundadır. Aksi halde uygulama içerisinde bir karmaşa meydana gelebilir. Sizin bulunmadığınız anlarda uygulama içerisinde bir sorun ile karşılaşılır ise izin verdiğiniz kişiler bunlara müdahale edebilir.

Kısacası son derece kolay bir şekilde bu sorunları ortadan kaldırma şansınız olacaktır. Discord her bakımdan profesyonel bir uygulama olsa da uygulamayı iyi standartlarda kullanmak üyelerin üzerinde durması gereken konulardan biridir. Beklentilere yanıt veren uygulamada çok fazla üyenin bulunduğu bir platformdaysanız bu platformu yönetmek için üyelerden destek alabilirsiniz.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al