Discord Yazı Şekilleri

Discord Yazı Şekilleri

Discord gerek arkadaşlarınız ile gerekse çeşitli topluluklar ile iletişim kurabileceğiniz mesajlaşma programıdır. Birçok özelliği ile kullanıcıların dikkatini çeken Discord etkileyici yazı stilleri ile de dikkat çekmektedir. Discord yazı şekilleri ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Kişiliğiniz yansıtan, zevklerinizle örtüşen yazı şekilleri kullanmak oldukça eğlenceli olacaktır. Yazı şekillerinin keşfedilmesi ile kullanıcılar görsel anlamda da göze hitap etmektedir. Discord yazı şekilleri kullanıcıların isteği doğrultusunda kullanılabilmektedir. Farklı şekiller kullanılan yazı stilleri ile kullanıcılar diğer kullanıcılara arasında özelleşebilmektedir. Ayrıca sohbet ortamında belirli bir konuda fikir beyanı yaparken yazı stili ile vurgu yapmak çok etkileyici olabilmektedir. Bu sebeple Discord kullanıcıları yazı stilleri hakkında bilgi edinmeleri oldukça yararlı olacaktır.

Discord Yazı Kodları

Discord yazı şekilleri ile farklılık oluşturabilirsiniz. Sonuç itibari ile genel olarak aynı yazı stilleri kullanmaktadır. Topluluk içerisinde yazı stilinizi değiştirerek ilgi çekebilirsiniz. Discord uygulamasında yazı stillerini değiştirebilmek için kod kullanımı yapılmaktadır. Her yazı stili için kullanılan yazı stilleri bulunmaktadır. Kullanıcılar kodları girdiğinde anında yazı stilinde değişiklik sağlar. Şimdi yazı stilleri elde etmek için hangi kodlar kullanılır bilgilendirelim.

  • Discord Kalın Yazı: Kelime başına ve sonuna iki tane yıldız konulur.
  • Discord yazı şekilleri olarak italik yazı yazmak için kelimenizin başına ve sonuna tek yıldız koymanız yeterlidir.
  • Discord Kalın ve İtalik Yazı: Bu tarz yazıyı yazabilmek için kelime başına ve sonuna mutlaka üç yıldız koymanız gerekir.
  • Yazı Altını Çizme: Discord yazılarınızın altını çizmek için kelimelerin başına ve sonuna iki adet alt çizgi eklenmelidir.
  • Altı Kalın Çizgi Oluşturma: Bu yazı stilinin oluşabilmesi için iki alt çizgi ile iki yıldız kelime başlangıcına ve sonuna gelmelidir.

Discord Farklı Yazı Stilleri

Discord yazı şekilleri kod kullanımı ile gerçekleşmektedir. Üstü çizilmiş bir yazı yazabilmek için tilde işareti iki kez kelime başında ve sonunda tekrarlanmalıdır. Bununla birlikte yazı stillerinize kod bloğu vurgulamak için yazınızın başına ve sonuna kesme işareti koymanız gerekir. Ayrıca Discord uygulamasında bir alıntı yapmak gerektiğini düşünüyorsanız paylaşımınızın başına ve sonuna büyüktür işareti koymanız gerekir.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al