En İyi TikTok Video Düzenleme Uygulamaları

En İyi TikTok Video Düzenleme Uygulamaları

Son zamanların en çok kullanılan ve etkileşim alan sosyal medya platformu olan TikTok üzerinde çekmiş olduğunuz videoların daha iyi şekilde görünmesi ve daha çok dikkat çekmesi adına videolarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz en iyi video düzenleme uygulamaların bahsedeceğiz.

TikTok Video Düzenleme

Bahsedeceğimiz uygulamalar sayesinde videolarınız üzerinde filtreler, etiketler ve daha fazlasını kullanarak ortaya kaliteli içerikler çıkartabileceksiniz.

Zoomerang - Short Videos

Ülkemizde ve dünya genelinde birçok kişi tarafından kullanılan ve son zamanların en fazla etkileşim alan sosyal medya platformu olan TikTok içerisinde ünlü olmak ve paylaşımlarınızın daha beğeni ve etkileşim alması adına çektiğiniz videolar kadar videolarınızın sahip olduğu görüntü, efekt, filtre kullanımı gibi detaylarda önemlidir.

Zoomerang uygulaması çekmiş olduğunuz videolar üzerinde kolay kullanım ile efektler, filtreler, müzikler ve daha pek çok düzenleme aracı sayesinde eklemenizi sağlamaktadır. Uygulama hem Android hem de iOS işletim sistemlerinde vardır ve ücretsizdir. Uygulama içerisinde satın alım vardır.

Zoomerang üzerinde düzenlediğiniz videoları TikTok, Likee, Instagram, Snapchat platformlarında uygulama içerisinde yer almalarından dolayı kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Funimate Video Musical Editor

Tamamen kullanıcı dostu olan Funimate uygulaması kolay bir kullanıma sahiptir. İstediğiniz işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde birçok filtre ve geçiş efektleriyle birlikte metin ekleme ve şekiller vardır. Bunları kullanarak videolarınızı daha iyi bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Funimate ile düzenlediğiniz videoları TikTok, Instagram, Youtube, Facebook, WhatsApp'ta kolayca paylaşabilirsiniz. Android ve İOS’ta yer alan uygulama ücretsiz olmasına rağmen uygulama içerisinde satın alım vardır. Premium üyelikle daha iyi özelikte uygulamayı kullanabilirsiniz.

Lomotif- Müzik Video Editörü

Hem Android işletim sistemlerinde hem de İOS işletim sistemlerinde kullanabileceğiniz Lomotif uygulaması TikTok videolarınıza müzik ekleme özelliği sunmaktadır. Uygulama içerisinde ulaşabileceğiniz ve videolarınıza ekleyebileceğiniz milyonlarca şarkı bulunmaktadır. Diğer uygulama göre daha farklı olan Lomotif uygulaması videolarınıza gifler, fotoğraflar eklemenizi de sağlamaktadır. Uygulama tamamen ücretsizdir.

Magisto

Hazırladığınız videoların daha dikkat çekici hale gelmesi adına Magisto uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerini kullanabilirsiniz. Uygulama fotoğraflarınızla da videolar hazırlamanızı sağlamaktadır. Fotoğraflarınızla özel klipler hazırlayabilir ve kliplerinize müzikler ekleyebilirsiniz. İster uygulama içerisinde yer alan müzikleri ekleyebilirsiniz isterseniz de telefonlarınızda yer alan müzikleri uygulamaya ekleyerek videolarınızda yer almasını sağlayabilirsiniz. Bunlar dışında hazırladığınız videolar içerisinde metin, efektler ve filtreler ekleyebilirsiniz. Kolay kullanıma sahiptir. Uygulama Android ve iOS işletim sistemlerinde yer almaktadır. Ücretsiz bir uygulamadır.

InShot

Son bahsedeceğimiz düzenleme uygulamasıysa hem Android işletim sisteminin olduğu cihazlarda hem de iOS işletim sistemin olduğu cihazlarda çalışan ve ücretsiz olan InShot uygulamasıdır. Uygulama içerisinde videolarınızı istediğiniz gibi düzenleyebilir videolarınız üzerinde efektler, filtreler, emojiler, metinler ekleyebilirsiniz. Bunun dışında videolarınızda istemediğiniz yerleri de kırpabilirsiniz. Videolarınıza müziklerde ekleyebilirsiniz. En önemli özelliklerinden biride videolarınızı hangi platforma uygun şekilde boyut şablonunda olmasını ayarlayabilirsiniz. Uygulama ücretsizdir ama uygulama içerisinde satın alım vardır. Satın alım yaparak Premium olarak uygulamayı kullanabilir ve daha özelliklere sahip olabilirsiniz.

Önerdiğimiz uygulamalar ile hazırladığınız içeriklerin daha fazla kişi tarafından görünmesi için TikTok takipçi satın al işlemi yapabilirsiniz. Sizlere organik takipçi hizmeti sağlamaktayız.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al