En Ünlü TikTok Fenomenleri

En Ünlü TikTok Fenomenleri

En ünlü TikTok fenomenleri kimlerdir? Çıktığı ilk günden itibaren sahip olduğu özelliklerle ile her zaman ön planda bulunan ve milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlanarak son zamanların en popüler sosyal medya platformu haline gelen TikTok uygulaması içerisinde birçok fenomen bulunmaktadır.

Dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan uygulamada her ülkenin kendine ait TikTok fenomeni bulunmaktadır. Ülkemizde de herkes tarafından sevilerek kullanılan ve takip edilen platform içerisinde birçok TikToker yani TikTok fenomeni bulunmaktadır. Son haftaların ülkemizde en popüler fenomenleri kimlermiş gelin birlikte inceleyelim.

TikTok Fenomenleri

@cznburak: İlk olarak bizleri cznBurak karşılıyor. CZNBURAK hem çekmiş olduğu yemek videoları hem de yapmış olduğu yardımlar ile her zaman dikkat çekmeyi başarmıştır. CZNBURAK TikTok platformunda olduğu gibi diğer sosyal medya platformlarından paylaşım yapan ve o platformlar içerisinde de fenomen olan bir karakterdir. Yemek sektöründe bulunan CZNBURAK tüm yemekleri kendine has bir şekilde yapıyor ve bu anları videoya alarak sevenleriyle paylaşıyor. CZNBURAK ülkemizde popüler olduğu gibi Dünya’da da popüler biridir. Birçok ünlü onu ziyaret ediyor ve onunla video çekiyor.

@beyazgolge: Sosyal medyayı hem eğlenmek hem de iyilik akımına öncülük etmek adına kullanan “beyazgölge” yapmış olduğu paylaşımlar ile son zamanlarda birçok kişinin dikkatini çekti popüler bir isim haline geldi. Sizde sosyal medya hesaplarını takip ederek paylaşımlarını daha yakından görebilirsiniz.

@pauvip: Ünlü şarkıcı Ayhan Ulu’yu artık sevenleri “Pau” lakabıyla tanımaktadır. Ayhan Ulu’nun sosyal medya platformu TikTok’ta 1.3 milyon takipçisi bulunmaktadır. “Pauvip” adına sahip hesapta Ayhan Ulu iyilik amaçlı, yardım amaçlı videolar paylaşıyor ve yardıma ihtiyaç duyan herkese yardım eli uzatmaya çalışıyor. Bununla birlikte komik videolarda paylaşmaktadır.

@corumluamir: İnstagram, Facebook gibi platformda yapmış olduğu paylaşımlar ile karşımıza çıkan corumluamir bu seferde TikTok platformunda yapmış olduğu paylaşımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Tamamen Türklerin davranışlarında tespit ettikleri videolar çekiyor ve ortaya eğlenceli, komik videolar çıkıyor. Her ne kadar yabancı olsa da Amir Zakaria kendini Çorumlu olarak görmektedir.

@tuanatezsay: Sahip olduğu el yeteneği ile kendisine makyaj yapıyor ve başarılı makyajlar ile kendisini ünlülere benzetiyor. Kendisini yapmış olduğu makyaj ile birçok ünlüye benzetmeyi başarmıştır. Sizde yapmış olduğu makyajları yakından görmek istiyorsanız takibe alabilirsiniz.

Sizde TikTok fenomeni olmak istiyorsanız sitemiz üzerinden TikTok takipçi satın al işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al