Fotoğrafın Üstüne Spotify Ekleme Nasıl Yapılır?

Fotoğrafın Üstüne Spotify Ekleme Nasıl Yapılır?

Spotify oldukça beğenilen müzik ve podcast uygulamalarından biridir. Uygulamanın en güzel yanlarından biride fotoğrafın üstüne Spotify ekleme özelliğidir. Birçok kullanıcı duygularını daha da anlamlandırabilmek adına müzikle resmi bütünleştirmek ister. Fotoğraf ve müziğin birleşimi ile paylaşılan çok daha büyük etki yaratmaktadır. Ayrıca beğenilen bir görselin üzerine müzik koymak çok hoş bir görüntü yaratacaktır. Paylaşılan müziklerin arka planında fotoğraf kullanmak çok yaratıcı olacaktır. İster kendi resminizi isterseniz beğendiğiniz bir fotoğrafın üzerine şarkı eklemek beğeni almanıza neden olacaktır. Fotoğrafın üstüne Spotify ekleme oldukça basittir ancak birçok kullanıcı bu özelliklerin kullanımını bilmemektedir. Bu yüzden bir resmin üzerine Spotify’ den nasıl şarkı konur kısaca anlatalım.

Spotify’ de Resim ile Müzik Bir Arada

Spotify uygulaması paylaşırken arka plana fotoğraf konulması hem görsel hem de duyusal olarak etkili olacaktır. Fotoğrafın üstüne Spotify ekleme oldukça basit bir yöntem bulunmaktadır. Kısaca bir fotoğraf üzerine nasıl Spotify eklemesi yapılır anlatalım.

  • Spotify uygulamasında dinlediğiniz şarkıyı bir fotoğraf üzerinde gösterebilmek için öncelikle Spotify uygulamasına giriş yapmanız gerekir.
  • Fotoğrafın üstüne Spotify ekleme yapabilmek için görüntülemek istediğiniz müziği açın.
  • Seçtiğiniz müziğin ekran görüntüsünü almanız fotoğrafta kullanmanız açısından önemlidir.
  • Spotify müzik görüntüsünü eklemek için yardımcı programalar kullanılabilmektedir.
  • Seçtiğiniz resmin üstüne Spotify ekran görüntüsünü kırparak yerleştirebilirsiniz.
  • Son olarak ilgili şarkıyı kullanarak resmi müzikli hale getirebilirsiniz.

Spotify Resimli Paylaşım

Fotoğrafın üstüne Spotify ekleme oldukça kolaydır. Bilindiği üzere Spotify paylaşımları sadece kendi platformundan erişim sağlamaktadır. Bir başka sosyal ağdan Spotify dinlemek mümkün olmamaktadır. Bu sebeple fotoğraf kırpma ile paylaşımlarınızı etkileyici kılabilirsiniz. Üstelik müzik eklemesi yaparakta üç boyutlu hale getirebilirsiniz. Spotify kullanıcıları ekran görüntüsü alarak bir fotoğraf üzerine müzik durumu ekleyebilir. Ekran görüntüsü almak ve bir başka fotoğrafla birleştirmek oldukça basittir. Ayrıca bu tür paylaşımlar oldukça estetik durmaktadır. Genel olarak bu tür paylaşımların kullanılması için ek programlara gereksinim duyulmaktadır. Çünkü resim üzerine Spotify eklemesi yapabilmek için profesyonel programlar gerekir. Spotify görüntüsünü istediğin gibi boyutta ayarlamakta mümkün olmaktadır. Paylaşımlarınıza farklı bir hava takmak isteyenler için oldukça kolay bir yöntemdir.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al