Instagram Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Instagram Arama Geçmişi Nasıl Silinir?

Dünya üzerinde milyonlarca kişinin Instagram uygulamasını kullanması güzellikler ile beraber sorunları da getirmiş bulunmakta. Örneğin; arama geçmişinizi kimsenin görmesini istemiyorsunuz ancak telefonunuzu sizden habersiz kurcalayan insanlar ile aynı çevredesiniz. Böyle bir durumda da Instagram kullanıcıları arama geçmişini nasıl silecekleri konusunda büyük bir merak ile karşı karşıya kalmışlardır. İşte o çok merak edilen sorunun cevabı;

Instagram arama geçmişi nasıl silinir? Detaylar

Instagram arama geçmişi şu şekilde silinir:

• Öncelikle cep telefonunuzdan Instagram uygulamasını açmalısınız. Uygulamaya girdikten sonra profil bölümüne yani hesabınızın olduğu bölüme girmelisiniz. Daha sonra sağ üst köşede bulunan üç çizgiye tıklayarak seçeneklerden ayarları seçmelisiniz.

• Ayarlar menüsüne geldiğinizde güvenlik bölümüne tıkladıktan sonra en aşağıda yer alan “Arama geçmişini temizle” seçeneğini tıklamalısınız.

• Bu durumda önce, daha önce arattığınız kullanıcı hesaplarını göreceksiniz. Silmeyi istediğiniz hesapların yanlarında bulunan çarpı (x) işareti ile tek tek de silebilirsiniz. Ya da tümünü temizlemek istiyorsanız arama geçmişini temizle yazan seçeneğe direkt tıklayabilirsiniz.

• Bilgisayardan arama geçmişinizi temizlemek için de yine önce Instagram uygulamasına girmelisiniz. Daha sonrasında sağ tarafta bulunan insan silueti şeklindeki profil kısmına gelmelisiniz. Profilinize geldikten sonra “profili düzenle” dediğinizde karşınıza birçok seçenek çıkmaktadır. Burada sol tarafta yer alan gizlilik ve güvenlik bölümüne tıklamalısınız.

• Gizlilik ve güvenlik sayfasında, en altta, hesap verileri adı altında hesap verilerini görüntüle seçeneğine tıklamalısınız. Bu sayfada yine en alt kısımda bulunan arama geçmişi bölümüne girmelisiniz.

Burada da yine cep telefonunda yaptığımız gibi arama geçmişini temizle seçeneğine tıklamalısınız. Instagram uygulaması burada size bir soru yöneltecektir ve siz de evet eminim seçeneğine tıklamalısınız. Böylece sadece cep telefonunuzdan değil masa üstü bilgisayarınızdan da Instagram arama geçmişinizi silebilirsiniz.

Arama geçmişini temizle dediğinizde komple geçmişinizi sileceğini unutmayın. Eğer düzenli takip ettiğiniz kişiler var ve arama motoru kısmından silinmesini istemiyorsanız; Instagram arama motoru kısmına gelip orada geçmişte baktığınız kişilerin yanında bulunan çarpı işaretine tıklamalısınız. Böylece tüm arama geçmişiniz silinmemiş ve sadece silinmesini istediğiniz kullanıcılar silinmiş olacaktır. İşte Instagram uygulamasından arama geçmişi temizlemek bu kadar kolay ve zahmetsiz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al