Instagram’da Belirli Kişilerin Yorumları Nasıl Engellenir?

Instagram’da Belirli Kişilerin Yorumları Nasıl Engellenir?

Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte kullanıcılar günlük hayatta yaptığı birçok şeyi internette paylaşıyor. Hatta bazı kullanıcılar yaptığı tüm rutin işleri saniye saniye paylaşmakta. Bu nedenle kullanıcılar çoğu zaman istemediği yorumlarla karşılaşmak zorunda kalıp canlarını sıkabiliyorlar.

Instagram Uygulamasını Kaç Kişi Kullanıyor?

Instagram uygulaması dünya genelinde 1milyar kullanıcıya ulaşarak en popüler sosyal medya uygulaması oldu ve 3. sırada yerini aldı. Türkiye de ise bu rakam 38 milyon olmakla birlikte en popüler kullanan ülkeler arasında 6. sırada yer alıyor.

Instagram Kullanıcısı En Çok Olan Ülke Hangisidir?

Instagram uygulamasında en fazla kullanıcısı olan ülke Amerika Birleşik Devletleridir. Amerika Birleşik Devletleri 120 milyon kullanıcısıyla Instagramı en çok kullanan ülke olarak 1.sırada yerini almıştır.

Eski Sürüm de Instagram’da Yorum Engelleme Nasıldı?

Güncelleme gelmeden önce Instagram da paylaşılan resimlerde yorum kapatma özelliği kullanıcının tüm takipçilerini kapsıyordu. Bu durumda hesabın sahibi yorum yapmasından rahatsız olduğu takipçilerinin istemediği yorumlarına maruz kalıyordu. Yorumları tüm takipçilerine kapattığın da ise rahatsız olmadığı ve yapılacak tüm yorumlardan da mahrum kalıyordu. Instagram, kullanıcılarının bu sorununu çözdü ve artık kullanıcılar Instagram da vakitlerini daha kaliteli geçirebilecek.

Instagram’da Yeni Sürümde Hangi Değişiklikler Oldu?

Yeni gelen güncellemeyle artık kullanıcı, resimlerine yorum yapmasını istemediği takipçilerin yorumlarını resimlerinin altında görünmemesi için kısıtlayabilecek. Özgürce ve rahatsız olduğu kişilerin yorumları olmadan, sosyal medyanın tadını çıkarabilecek.

Instagram’da İstenmeyen Kişilerden Gelen Yorumlar Nasıl Kısıtlanır?

Yeni gelen güncellemeyle birlikte artık kullanıcılar istediği yorumları ve yorum yazabilecek kişileri filtreleyebilmekte. Kısaca nasıl yapıldığını aşağıda gösterelim:

  • İnternet bağlantınızdan emin olun.
  • Telefonunuzdan Instagram uygulamasını açın.
  • Uygulamada ki ayarlar kısmına basın.
  • Ayarlar kısmından gizlilik kısmına girin.
  • Gizlilik yazan bölümün içerisinde yorumlar kısmına tıklayın.

Şimdi ekranınıza Şu Kişilerin Yorumlarını Engelle butonu gelecektir. Üstüne basıp resimlerinize yorum yapmasını istemediğiniz arkadaşlarınızı engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz kişilere kesinlikle bildirim gitmemektedir. Engellenen kişiler yaptığı yorumları sadece kendileri görebilir ve engellendiğinden haberi olmaz.

Böylelikle yapılan yorumları kullanıcı kendi imkanlarıyla süzmüş olacak ve istemediği yorumlarla karşılaşmayacak. İstenmeyen yorum yapan kişi takip ettiği hesaba baktığında yorumlarını görebilecek fakat hesabın sahibi ve diğer takipçileri bu yorumları göremeyecektir.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al