Instagram Hesap Şifresi Nasıl Değiştirilir?

Instagram Hesap Şifresi Nasıl Değiştirilir?

Dünyada en çok kullanılan telefon uygulamalarından olan Instagram hemen hemen her yaş grubundan kişiye hitap etmektedir. Gerek fotoğraf paylaşımı olsun gerekse ilgi duyulan videoları keşfet kısmından takip etmek olsun Instagram herkes için yeni bir eğlence ve zaman geçirme aracı olarak kullanılmaktadır. Şimdi bu yazımızda sizlere Instagram uygulamasında sıklıkla merak edilen sorularınıza cevap vereceğiz.

Instagram Hesap Şifresi Değiştirme Adımları

Instagram kullanıcıları uygulama hatası ya da farklı sebeplerden ötürü şifre değiştirmek durumunda kalmaktadırlar. Instagram hesap şifresi değiştirmek sanılanın aksine oldukça kolay ve kişiyi yormayan bir işlemdir. Instagram hesap şifresi nasıl değiştirilir sorusuna bu yazımızda kolaylıkla cevap bulabilirsiniz. Sizin için Instagram hesap şifresi nasıl değiştirilir sorusun yanıtladık.

İşte Instagram şifrenizi değiştirmenin yolları;

• Mevcut şifreyi hatırlıyorsanız hesap ayarları kısmından

• Mevcut şifreyi hatırlamıyorsanız sms kodu ya da mail bağlantısı ile Instagram hesap şifrenizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Öncelikle Instagramda hesap şifresi değiştirmek için hesabınızın mevcut şifresini bilmeniz gerekmekte ya da cep telefonu numaranız veya mail adresiniz ile hesabınızı senkronize etmiş olmanız gerekmektedir. İnstagram uygulamasından şifremi unuttum kısmına tıkladığınızda sizden mevcut şifrenizi ya da cep numaranız istenir.

Daha sonrasında mevcut şifreyi biliyor iseniz mevcut şifreyi girerek Instagram şifrenizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Mevcut şifrenizi de unutmuş iseniz; cep telefonunuza gelecek bir sms kodu ile ya da mailinize gelecek bir bağlantı ile de Instagram şifrenizi oldukça kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Instagram şifrenizi cep telefonunuzdan olduğu gibi masaüstü bilgisayarınızdan da kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Mevcut şifreyi hatırlıyorsanız Profil ayarları kısmından şifremi değiştire tıkladığınızda eski şifre, yeni şifre gir, yeni şifre tekrar gir şeklinde değiştirebilirsiniz.

Mevcut şifrenizi de hatırlamıyor iseniz; şifremi unuttum diyerek cep telefonunuza gelecek bir sms kodu ya da mailinize gelecek yeni bir bağlantı ile şifre değiştirme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sosyal medya devi haline gelen Instagramda hesap şifresi değiştirmek işte bu kadar kolay. Yeni şifreniz ile Instagramda tekrar fotoğraf ve video paylaşımları yapmaya devam edebilir, takip ettiğiniz kişileri ilgi ile takip etmeye rahatlıkla devam edebilirsiniz. Instagram keyfiniz hesap şifre değişikliği ile yarıda kalmaz ve kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Instagram uygulamasında hesap şifresi değiştirmek işte bu kadar zahmetsiz ve rahat.

Şifrenizi komple unuttuysanız cep telefonunuza gelen sms doğrulama kodunu Instagram uygulamasına girmeli ya da mail adresinize gelen mail doğrulama kodunuzu yine Instagram uygulamasına girmelisiniz. Sonrasında Instagram sizi tekrardan profil ayarlarından şifre yenileme kısmına atacaktır. Şifre yenileme kısmında da verilen talimatları yerine getirdikten sonra şifre değiştirme işleminizi gerçekleştirmiş bulunmaktasınız.

Instagram takipçi satın al işlemleri için bize ulaşabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al