Instagram Hikayelere Bağlantı Ekleme

Instagram Hikayelere Bağlantı Ekleme

Instagram hikayelere bağlantı nasıl eklenir? 2010 yılında piyasaya sürülen resim ve video paylaşma uygulaması olan Instagram, her geçen gün uygulamaya yenilikler katmaktadır. Son zamanlarda birçok hesabın hikayelerinde görmüş olduğumuz bağlantıları insanlar nasıl yapabileceğini merak ediyor. Bu yazıda nasıl hikayelere bağlantı konuyor onu anlatacağım.

Instagram Hikayelere Bağlantı Nasıl Eklenir?

Instagram’da bir hesabınız varsa uygulama girdikten sonra ekranı sola kaydırıp hikaye ekleme bölümüne geliniz, o bölümde öncelikle konuyla alakalı resim veya videoyu ekledikten sonra ekranın aşağı kısmından yukarı parmağımızı kaydırıp açılan pencerede bağlantı ekleme butonuna basınız, daha sonra açılan pencerede ekleyeceğiniz sitenin URL’ini yapıştırarak bitti tuşuna basıp hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Instagram Hikayelere Ne Tür Bağlantı Eklenebilir?

Bu sorunun cevabı kısaca her türde bağlantı eklenebilir ama takipçilerinizin sevdiği şeylerin veya o hesapta yapmış olduğunuz içeriklerle alakalı konularda bağlantı eklenirse hesabın etkileşimi daha fazla olacaktır. Son zamanlarda Instagram fenomenleri o gün giydiği kıyafetlerin, evinde kullandığı eşyaların veya bazı firmaların indirim yaptığı ürünleri bir araya toplayarak hikayelerinde bağlantı oluşturabiliyorlar.

Instagram Hikayelerde Bulunan Bağlantılar Ne İşe Yarar?

Instagram kullanıcıların hikayelerde sıkla gördükleri bağlantı linkleri o hesap sahibinin takipçilerinin görmesi için veya yapmış olduğu bir iş üzerine birçok insana ulaşması için hikayesinde o ilgili konuyu anlatırken link bırakır ve bu sayede takipçileri o linke tıklayarak olayın ne olduğunu öğrenmiş olur.

Herkes Bağlantı Ekleyebilir mi?

Instagram hikayelere bağlantı ekleme özelliğini ilk defa 2017 yılında getirdi, bu özelliğin gelmesiyle birçok kişi kullanmaya başladılar ama hala tüm Instagram kullanıcıları bu özelliği kullanamıyorlar. Çünkü Instagram bu özelliği 10.000 ve üzeri takipçisi olan hesaplara getirdi. Hikayelere bağlantı ekleme özelliğini şu an kullanıcıların %27’lik bir kısmı kullanabiliyor. Bu özelliğin tüm kullanıcılara açılacağı hakkında daha henüz bilgi yoktur. İleriki zamanlarda yapar mı, bekleyip göreceğiz.

Bağlantı Eklemek Etkileşimi Arttırır mı?

Evet. Bazı hesaplar normal şekilde post attıklarında o posta etkileşim az olduğunu gördüğünde yeniden hikaye bölümünde o paylaşım ile ilgili bilgi verip veya bağlantı ekleyerek hesabım etkileşimini arttırabiliyorlar.

Instagram bağlantı ekleme özelliğine kavuşmak için sitemizden Instagram takipçi satın al işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al