Instagram Paylaşım Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram Paylaşım Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram paylaşım gizleme nasıl yapılır? Bugün ki yazımızda siz değerli okuyucularımız ile birlikte son dönemde özellikle online ortamda çok ciddi bir şekilde araştırma konusu olan unsurlardan birisi olarak gösterebileceğimiz Instagram paylaşım gizleme seçeneği ile alakalı olarak bilgiler sunacak ve fikir sahibi olmanıza yardım edeceğiz. Bildiğimiz gibi artık dünyanın en çok kullanılan sosyal medya sistemlerinden birisi olarak dikkat çeken Instagram, kısa bir süre dilimi içerisinde resmen Mark Zuckerberg tarafından satın alındı ve ortaya ayrıca ilgi çekici seçenekler çıktı diyebiliriz. Zaman içerisinde Facebook sisteminde olan gizlilik seçeneklerinin tamamını bu sistemde de uygulama yoluna giden şirket, insanlara birçok farklı anlamda imkanlar sunuyor ve gizlilik koşulları ile alakalı olarak da yaratıcı çözümler üretiyor.

Instagram gönderi gizliliği ile alakalı olarak henüz istenilen seçenekleri insanlara ne yazık ki tam olarak sunamıyor. Facebook sisteminde bildiğiniz gibi güvenlik anlamında son derece kapsamlı seçenekler bizlere sunuluyor ve ortaya çok ciddi anlamda ilgi çekici seçenekler çıkıyor. Türkiye genelinde özellikle gizlilik seçenekleri üzerine çok fazla talebin olması, şirketi bu anlamda harekete getiren öncelikli unsurlardan birisi olarak dikkat çekti. Paylaşım gizleme ile alakalı olarak ise henüz somut bir adım atılması. Bazı alternatif yöntemler olsa da şu an için bu seçenekler üzerine çok fazla eğilim söz konusu değil. En azından durum şimdilik bunu gösteriyor ki bizlerde sizlere bu anlamda farklı seçenekler sunabilmek adına somut adımlar atma yoluna gidiyoruz.

Instagram Gönderi Gizleme

Henüz ne yazık ki Facebook sisteminde olduğu gibi bu sistemde gönderileri belirli kişilere gizleyemiyoruz. Gönderilerimizi başkalarının görmemesi için GİZLİ HESAP seçeneğini kullanıyoruz ki arkadaşlarınızın görmesini istemediğiniz resimleri ne yazık ki kişiye özel bir şekilde gizleme şansına sahip değilsiniz. Gelecek dönemde şirketin bu konu ile alakalı olarak somut adımlar atacağına da inanıyoruz. Facebook sistemindeki tüm gizlilik seçeneklerinin Instagram için de gelmesi ayrıca iyi bir seçenek olacaktır.

Instagram fenomeni olmak ister misiniz? Bunun için organik takipçiler, beğeniler, video izlemeler sizinle. Instagram takipçi satın al sayfamıza tıklayın ve tüm seçenekleri görün.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al