İnstagram Şikayet Botu Android

İnstagram Şikayet Botu Android

İnstagram Şikayet Botu Android İnstagram dünyada çok fazla kullanıcısı olan ve her geçen gün kullanıcı deneyimi daha da artırılan uygulamalar arasında yer alıyor. Bu uygulamanın beklentileri en iyi şekilde karşılayabilmesi için mutlaka uygulama üzerinden rahatsız edici durumları engelleme özelliği de bulunmaktadır. Bu uygulama üzerinden kişiler rahatsızlık duydukları sayfaları ve kişileri engelleyebilmektedir. Bunun yanında rahatsız eden kişileri ve sayfaları da instagrama şikayet ederek hesapların kapatılmasını sağlamak mümkün olmaktadır.

İnstagram şikayet konusunda son derece titiz bir uygulamadır. Şikayetler geldiğinde belli bir sayıya ulaşmadığı sürece kişilerin hesapları katılamıyor. Bu nedenle de instagram şikayeti botu Android cihazlara kurularak dilediğiniz gibi kişilerin hesaplarını kapattırma şansınız olacaktır.
 

İnstagram Şikayet Süreci Nasıl İşler?

İnstagram üzerinden şikayet ederek hesapları kapattırmak mümkün olsa da instagramın belirli standartları bulunmaktadır. Çünkü bazen sırf kişisel nedenlerden dolayı suçsuz kişilerin dahi hesapları şikayet edilebilmektedir. İnstagram şikayetleri hakkında bilmeniz gerekenler ise şunlardır:

  • Yapılan şikayetler instagram için ciddi bir iş yükü olarak görülmektedir.

  • Hem incelemeler gecikiyor hem de birçok talebin birikmesine neden oluyor.

  • Öncelik her zaman için en fazla şikayeti alan kullanıcı hesaplarına verilmektedir.

  • Hesaplardan yapılan paylaşımlar incelenir ve daha sonra da gerekli yaptırımlar uygulanır.

Bu aşamadan sonra da hesapların gerçekten kapatılıp katılmayacağına karar verilir. İnstagram şikayet botu Android cihazlara yüklendiğinde ise daha fazla şikayeti göndererek ciddi anlamda sayfa kapatmak mümkün olmaktadır.

 

İnstagram Şikayet Botu Nedir?

İnstagram şikayet botu Android cihazlara yüklendiğinde sizi rahatsız eden hesapları daha kolay bir şekilde şikayet edebilme şansınız oluyor. Ancak instagramın kendine has bir algoritması bulunuyor. Bu algoritmalar bu botların neden kullanıldığını anlayabilecek kapasitededir. Bu nedenle de botlar pek işe yarıyor denemez.

Özellikle hiçbir giriş yapılmadan bir şikayet olması algoritmalar tarafından ters algılanabilmektedir. Bu nedenle de botlarla işlem yapmak doğal yollardan şikayet etme ile aynı sonucu vermeyebilir. Böyle durumlarda dikkat etmeniz gereken nokta kendi hesaplarınızın da zarar görmemesidir. Bu botlar nedeniyle yapılan işlemler nedeniyle beğeni, takip ve yorum engelleri alabilme durumları ile karşılaşabilirsiniz.

Sitemizden %20 olarak instagram takipçi , izlenme, beğeni gibi paketleri https://iyismm.com/instagram/ indirimli olarak satın almak isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al