Instagramda Alışveriş İçin Uygun Değil

Instagramda Alışveriş İçin Uygun Değil

Instagramda Alışveriş İçin Uygun Değil Instagram sosyal medya mecrasına giriş yaptığından beri onlarca kullanıcıyı kendine çekmeyi başardı. Video, resim, story ve reels gibi pek çok özelliği aynı anda sunması kullanıcıları cezbeden yönlerinden bir tanesi. Bunun yanı sıra belirli bir takipçi kitlesine ulaştıktan sonra para kazanmaya olanak sağlaması da instagramı ek olarak bir kazanç kapısı haline getirdi. İnstagramdan para kazanmanın en bilinen yolu reklam almak olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli markaların reklamlarını takipçi sayısı yüksek bir hesaptan yayınlayarak tatmin edici kazançlar sağlamanız mümkün. Bunun yanı sıra son dönemlerde içerik satışının yanı sıra ürün satışı yaparak da instagram üzerinden para kazanmak mümkün. Özellikle küçük işletmeler için oldukça faydalı olan bu yöntemle müşteri kitlenizi daha kolay ve hızlı şekilde genişletmeniz mümkün. Bu yazımızda sizler için instagram alışveriş özelliği nedir, nasıl kullanılır detaylı olarak açıkladık.

Instagram Alışveriş Özelliği

Instagram alışveriş özelliği son dönemlerde bilhassa küçük işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilen ver araştırılan bir özellik. Instagram uygulamasının oldukça popüler bir uygulama olması daha fazla kişiye ve daha fazla müşteriye ulaşmayı kolaylaştırıyor. Bu durum küçük işletmelerin büyümesi ve markalaşmasına yardımcı oluyor. Bu neden pek çok işletme instagram üzerinden işletme hesabı oluşturarak müşteri kitlesini genişletmeyi hedefliyor. Instagram alışveriş özelliği ise kullanıcıların başka bir siteye gitmeden kolayca instagram üzerinden alışveriş yapmasına olanak sağlıyor. Bu yöntem Türkiye’de instagramda alışveriş için uygun değil olarak biliniyordu. Ancak son dönemlerde bu özellik Türkiye içinde aktif hale getirildi. Bu sayede işletmeler ve markalar ürünlerini daha fazla kişiye ulaştırmayı başardı.

Instagram Alışveriş Özelliği Nasıl Açılır?

Instagram alışveriş özelliğini açabilmek için aşağıdaki koşulları sağlamanız gerekiyor.

  • Öncelikle instagram ve facebook hesaplarınız arasında bağlantı kurmanız gerekiyor.

  • Instagram hesabınızın işletme hesabı olması gerekiyor.

  • İşletmeniz e-ticaret sitesine sahip olmalı ya da bir e-ticaret sitesinde hesabınız bulunmalı.

  • Facebook Business Manager için hesabınızın aktif olması gerekiyor.

Aşağıdaki adımları takip ederek özelliği açabilirsiniz.

  • Facebook Business Manager hesabınıza erişim sağlayın.

  • Katalog yönetici kısmından ürünlerinizi için katalog oluşturun.

  • Özelliği aktif hale getirin.

Instagramda Alışveriş İçin Uygun Değil makalemizin sonuna geldik isterseniz Instagram Hikayenizi organik olarak büyümesini sağlamak isterseniz Instagram Hikaye İzlenme Paketleri şimdi %20 indirimli.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al