Instagramda Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Instagramda Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım sitesi Instagram son yaptığı güncellemelerden sonra uygulama içine canlı yayın özelliğini de eklemiş bulunmakta.

Instagram kullanıcılarının dilerlerse bulundukları ortamları canlı olarak takipçileri ile paylaşabilecekleri bu özellik, şimdiden pek çok kullanıcı tarafından denenmeye başladı. Takipçilerine o an bulundukları ortamları saniyesi saniyesine aktarabilecekleri bu özellik ile birçok kullanıcı gittikleri konser, düğün, festival v.b. yerleri anlık olarak takipçileri ile paylaşabilmektedir.

Instagram’da Canlı Yayın Yapma Nasıl Olur?

Instagram’da canlı yayın özelliğinin gelmesi ile birlikte, Instagram’da canlı yayın özelliğini nereden açılacağı yeri henüz bilmeyen Instagram kullanıcıları, gittikleri bir yerdeki olayı anlık olarak takipçilerine aktarmamalarının sıkıntısını yaşamaktadırlar.

Instagram’da canlı yayın açmak için öncelikle kullanıcının uygulamayı açtıktan sonra uygulamanın sol üst köşesinde bulunan kamera işaretini tıklayıp kamerayı aktif hale getirmesi gerekir.

Veya Instagram ana sayfasındayken ekranı sağ tarafa kaydırarak uygulama üzerinden telefon kamerasını aktif hale getirmeli. Daha sonra kameranın alt tarafında bulunan canlı, normal, boomerang gibi bölümlerden canlıyı seçerek, Instagram üzerinden canlı yayın yapabilirler.

Instagram’da Canlı Yayın Özelliği

Instagram canlı yayın özelliği, üyelerin anlık olarak paylaşım yapmaları ve bu paylaşımı aynı anda takipçilerinin de görmesini sağlayan bir özelliğidir. Instagram canlı yayın açma özelliğini aynı hikaye paylaşımlarının yapıldığı yerden gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram’da Canlı Yayın Özelliği Çalışmıyor

Instagram kullanıcısı iseniz ve Instagram üzerinden canlı yayın özelliğini kullanarak yayın yapmak istiyor fakat, hikaye paylaşım alanına girdiğinizde canlı yayın sekmesi gözükmüyorsa canlı yayın yapamazsınız. Bunun başlıca nedeni kullandığınız Instagram sürümünün güncel olmamasıdır. Instagram uygulamasının güncel versiyonunu yüklediğinizde Instagram canlı yayın özelliği uygulamanıza gelecektir.

Instagram Canlı Yayın Kapatma

Instagram canlı yayın özelliğini kullanarak yaptığınız canlı yayını kapatmak istediğinizde, kameranın sağ üst tarafında yer alan canlı yayını bitir sekmesini tıkladığınızda canlı yayınınız sona erecektir.

Canlı yayının sonlanmasından sonra o an yayınınızı takip edememiş olan takipçilerinizin paylaşımınızı görmesini istiyorsanız 24 saat süre ile hikayeler kısmında video olarak canlı yayınınızın paylaşımını yapabilirsiniz. Normal hikaye videosuna göre süre olarak sizin canlı yayın yaptığınız süre ne kadar ise videoda o kadar süre olarak paylaşılacaktır. Hikaye kısmında paylaşmak istemiyorsanız, 24 saatliğine paylaş butonunu kapatarak canlı yayın yaptığınız videoyu hikaye kısmında paylaşmamış olursunuz.

Canlı yayınlarınızın ilgi görmesi için takipçi sayınızın fazla olması önemlidir. Kaliteli ve organik takipçi arttrımı için Instagram takipçi satın al sayfamıza göz atın.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al