Instagramda Gönderi Zamanlama Nasıl Yapılır?

Instagramda Gönderi Zamanlama Nasıl Yapılır?

Instagram’a gelen yeni özelliklerden biri olan gönderi zamanlama pek çok kişinin beğenisini kazanmayı başarmıştır.

Facebook Uluslar arası Yayın Sözleşmesi kapsamında açıklanan İnstagram gönderi zamanlama özelliği sayesinde kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlar zamanlanabilecektir. Bu sayede paylaşımlar ileri bir tarihte ya da saatte otomatik olarak yayınlanabilecektir. Bu özellik avantajlı görünmekte ve uygulamanın ne şekilde kullanılacağı merak konusu olmaktadır.

Bunun için İnstagram gönderi planlama özelliğini kullanmak gerekir. Yapılan yeniliği doğru şekilde kullanabilmek için aşamaları eksiksiz ve doğru şekilde tamamlamak gerekir. Böylece kullanıcılar sosyal medya platformunda daha aktif hale gelebilecektir.

Instagramda Gönderi Zamanlama Nasıl Kullanılır?

Instagram’da gönderi zamanlama yapabilmek için ilk olarak Facebook içerik stüdyoya kayıt yaptırmak gerekecektir. Kaydı olmayan kişilerin bu işlemi yapabilmeleri için içerik stüdyosu sayfasına gitmeleri yeterli olacaktır.

Kayıt oluşturma aşaması tamamlandıktan sonra kullanıcıların yeniliği kullanabilmesi için gönderi oluştur seçeneğine tıklamaları gerekir. Bu seçeneğe tıklandığında kullanıcıların karşısına “zamanla” seçeneği çıkacaktır. Bu sekmeye tıklandığında gönderinin hangi tarihte ve ne zaman paylaşılacağı ile ilgili detay bilgisi girilmesi istenir. Yapılacak bu planlama ile birlikte gönderilerin istenilen zamanda paylaşılması sağlanacaktır. Hikaye zamanlaması yapmak için kullanıcıların üçüncü parti uygulamalar kullanması gerekecektir. Özellikle Later ismine sahip uygulama hikaye paylaşması uzun süren kişiler çin kolaylık sağlamaktadır. Birbirinden faydalı özelliklere sahip olan bu uygulama telefon ile senkronize edilebilmekte ve bilgisayarla eş zamanlı olarak kullanılabilmektedir.

Uygulama sayesinde telefonda paylaşılacak hikayeler düzenlenebilir, planlanabilir ve üzerlerinde zaman ayarı yapılabilir. Paylaşımın yapılacağı zaman dilimi geldiğinde bu durum da uygulama tarafından kullanıcıya hatırlatılır.

Instagram’da Gönderi Zamanlama

Instagram’da Gönderi Zamanlama işlemi uygulamalar üzerinden yapılabilir. Bu amaçla özellikle buffer, Gramblr gibi uygulamalar yaygın olarak kullanılır. Bu uygulamaları indirmek için telefona uygun olarak iOS ya da Android sürümler tercih edilir.  İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamalarda ücretsiz olacak şekilde hesap açılır. Uygulamanın aktif hale gelebilmesi ve hatırlatma özelliğinin kullanılabilmesi için kurulum aşamasında tüm izinler verilmelidir. Bu sayede indirilen uygulamanın hatırlatma özelliği de çalışmış olacaktır.

Instagram takipçi satın al işlemi için sayfamızı ziyaret ediniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al