Instagramdan Video Nasıl İndirilir?

Instagramdan Video Nasıl İndirilir?

Milyonlarca Instagram kullanıcısının bir diğer sorusu da Instagram uygulamasında gördükleri ve hoşlarına giden videoları cep telefonlarına nasıl indireceğidir. Instagramda kullanıcılar fotoğraf paylaşma ve arkadaşlarını ya da hayranı olduğu kişileri takip etme, onları yakından tanıma gibi fırsatları değerlendirmektedir. En eğlenceli ve sosyal devi haline giden Instagramda video nasıl indirilir sorusu birçok kullanıcının ortak problemidir.

Instagram hoşumuza giden, takip etmekten keyif aldığımız, izlemeye doyamadığımız videoları ve fotoğrafları keşfet kısmından bizlere sunmaktadır. Bizlerde hoşumuza giden videoları cep telefonlarımıza indirip bunu sevdiklerimizle ya da Instagram hesabımızda paylaşmayı istemekteyiz. İşte bu yazımızda sizlere Instagramdan video nasıl indirilir sorusunun cevabını sizler için hazırlamış bulunmaktayız. 

Instagram kullanıcılarının bildikleri gibi, Instagram uygulamasında video indirme özelliği bulunmamaktadır. Hal böyle olunca da Instagram kullanıcıları, Instagramdan video nasıl indirilir sorusunun cevabını aramaya çalışmaktadırlar. İşte sizler için Instagramdan video nasıl indirilir sorusunun cevabı…

Instagramda fotoğraf, video paylaşımları ve beğenileri yapılırken video indirme, fotoğraf indirme gibi işlemler yapılmaz.

Instagramda video indirmek için cep telefonunuza başka bir uygulama daha yüklemeniz gerekiyor.

• Birden fazla video indirme uygulamasını Google Play ya da App Store’dan seçerek indirebilirsiniz.

• Herhangi bir video indirme uygulamasında karar kıldıktan sonra 1-2 dakika içerisinde rahatlıkla Instagramdan video indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

• Video indirmek için ekstra bir uygulama kullanmak istemiyorsanız telefon modelinizin özelliklerine göre ekran kaydı alarak da videoları telefonunuza kaydedebilirsiniz. Ekran kaydı aldığınız fotoğraf ve video kayıtları cep telefonunuzun fotoğraf galerisi bölümüne kaydolacaktır.

• Ekran kaydı aldığınızda yazıların gözükmesini istemiyorsanız, cep telefonunuzun kendi fotoğraf ve video düzenleyicisinden ya da ekstra bir video ya da fotoğraf düzenleme uygulamasından, mevcut fotoğraf ve video kayıtlarını kesip düzenleyebilirsiniz.

• Ses kayıtlarını dahi cep telefonunuzun özelliklerinde bulunan ekran kaydedicisinden, cep telefonunuza kaydedebilirsiniz.

İşte İnstagram uygulamasında video ve fotoğraf kaydetmek bu kadar kolay. İnstagram uygulamasından nasıl video indirilir sorusuna sizler için bu yazımızda yer verdik. Umarız ki verilen bilgiler eşliğinde siz de cep telefonunuza ya da masa üstü bilgisayarınıza bu bilgiler eşliğinde rahatlıkla video ve fotoğraf kaydetme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al