Özderici GYO Twitter Hesabı

Özderici GYO Twitter Hesabı

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Twitter hesabı Özderici GYO Twitter olarak aranıyor. Yatırım Danışmanlığı alanında ün yapmış olan firma sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından takip ediliyor. Projeleri ile ilgi çeken ve Türkiye genelinde hizmetleri ile sektörün öncülerinden olan Özderici GYO Twitter hesabı üzerinden gelişmeleri sürekli takipçileri ile paylaşıyor. Özderici GYO Twitter hesabına erişerek firmanın proje ve hizmetlerini yakından takip edebilirsiniz.

Özderici GYO Projeleri ile Twitter’da Dikkat Çekiyor

Özderici GYO şirketini kısaca şöyle tanıyalım;

  • Özderici GYO 1992 yılında herhangi bir banka veya finans sistemine bağlı kalmadan kendi imkanları le kurulan ve halka açılan ilk faktöring şirketi olan Öz Finans Faktoring Hizmetleri A.Ş. bünyesine dahildir.
  • Gayrimenkul sektöründe büyük projelere sahip olabilmek için 2008 yılında yatırım ortaklığı projelerini ortaya çıkarmıştır.
  • 2009 yılında SPK’dan yetki almış ve faaliyetlerine Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hali ile hizmetlerine devam etmiştir.
  • Her yeni dönemde daha büyük projelere imza atmış ve Türkiye genelinde ismini birçok önemli projeye yazmayı başarmıştır. Özderici GYO Twitter hesabı üzerinden şirketin yaptığı hizmetlere yönelik detaylı bilgi alınabilir.

Özderici GYO Twitter Hesabı

Özderici GYO Twitter paylaşımlarında yer almak için #özgyo hashtagi kullanılabilir. Projelere dahil olmak isteyenler bu hashtagi kullanarak firmanın resmi hesabına yorumda bulunabilir. Özderici GYO Twitter hesabı herkese açıktır. Kullanıcılar hesap üzerinden firmanın resmi bilgi ve paylaşımlarına kolayca ulaşabilir.

Özderici GYO Projeleri

Özderici GYO Twitter hesabı son günlerde yeni projeleri ile de gündeme geliyor. Nuvo Dragos projesi ile gayrimenkul sektöründe dikkatleri üzerine çeken Özderici GYO bu projeyi 2 farklı etapta tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor. 2017 yılında alıcılarına örnek süit daireleri göstermeye başlayan Özderici GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük projelerinden birisini halka açıyor. Merkezi lokasyonu ve ulaşım arterleri ile de oldukça beğenilen bu yeni proje ile Özderici Twitter’da birçok dönemde en çok konuşulanla arasında yer alıyor. Özderici GYO bünyesinde satışa sunulan projelere dahil olabilmek için Twitter hesabı üzerinden firmanın paylaşımlarına göz atabilirsiniz.

Türkiye'de ki ilk ve tek Api 3.0 alt yapısını kullanan firmalardan birisiyiz. Twitter Kadın Takipçi Paketleri şimdi daha güvenli ve organik hemen satın al.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al