Silinen Tiktok Hesabını Geri Getirme

Silinen Tiktok Hesabını Geri Getirme

Silinen Tiktok Hesabını Geri Getirme TikTok uygulamasını son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Öyle ki son dönemlerde instagram uygulamasının bile önüne geçmeyi başardı diyebiliriz. Özellikle video çekerken sunduğu çeşitli özellikler nedeniyle kullanıcıları cezbediyor. Bu nedenle milyonlarca kullanıcı Tiktok uygulamasına üye oluyor ve bu sayı günden güne artmaya devam ediyor. Ancak bazı durumlarda kullanıcılar hesaplarını kapatabiliyor ya da hesapları çeşitli nedenlerden dolayı tiktok tarafından kapatılabiliyor. Bu gibi durumlarda kullanıcılar hesaplarını tekrar açmak isteyebiliyorlar. Silinen tiktok hesabını geri getirme ise her zaman mümkün olamayabiliyor. Ancak birkaç farklı yol denenerek silinen tiktok hesabını geri getirme işlemi yapılabiliyor. Bu yazımızda sizlere silinen tiktok hesabını geri getirme yolları nelerdir ve tiktok hesabı ne gibi durumlarda uygulama tarafından silinir detaylı olarak açıkladık.

TikTok Hesabınızı Neden Siler?

Bazı durumlarda tiktok kullanıcıları hesaplarının uygulama tarafından kapatılmasıyla karşı karşıya kalabiliyor. Kullanıcılar bu durumun sebebini çoğu zaman anlamasa da tiktok uygulamasının hesabınızı kapatmasının belirli sebepleri vardır. Bu sebeplerden ilki hesap doğrulamasını yapmamanız olabilir. Hesap doğrulaması yapmak bu tarz uygulamalarda önem arz eder. Çünkü uygulama hem hesabın size ait olduğuna emin olmak hem de olası hesap çalınma durumlarına karşın hesabınızı korumayı amaçlar. Diğer bir hesap kapanma nedeniyse topluluk kurallarını ihlal etmektedir. Peki hangi topluluk kurallarını ihlal ederseniz hesabınız kapanır. Tiktok topluluk kurallarından bazıları şunlardır:

  • Taciz ve zorbalık içeren paylaşımlar ya da yorumlar,

  • İntihar ya da kendine zarar verme içerikli yorumlar ya da paylaşımlar,

  • Şiddet içerikli paylaşımlar,

  • Nefret içerikli yorum veya paylaşımlar,

  • Pornografik içerikli paylaşımlar,

Bu topluluk kuralları ihlal edildiğinde hesap kapatma işlemi yapılır.

Silinen Hesap Nasıl Geri Açılır?

Hesabınız yukarı nedenlerden dolayı kapatıldıysa yapabileceğiniz iki şey var. Doğrulama yapmadığınız için hesabınız kapatılmışsa basit bir doğrulama işlemi yaparak hesabınızı geri getirebilirsiniz. Topluluk kurallarını ihlal ettiğiniz için hesabınız kapatıldıysa bu durumda tiktok uygulamasıyla iletişime geçmeniz gerekir. Hesabınızı kendiniz sildiyseniz geri getirmeniz için 30 gün vaktiniz vardır. Bu süre zarfında normal şekilde hesabınıza girerek geri getirebilirsiniz. Ancak 30 günü geçtikten sonra hesabınızı geri getirmeniz mümkün değildir.

%20 indirimli ve Api 3.0 destekli Tiktok beğeni paketleri incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al