Sosyal Medyadaki Videolar Nasıl Kaydedilir?

Sosyal Medyadaki Videolar Nasıl Kaydedilir?

Sosyal Medyanın Hayatımızdaki Yeri; Teknoloji'nin nimetlerinden sadece işlerimizi kolaylaştırmak için kullanmamızın yanı sıra aynı zamanda hayatımızın olmazsa olmaz anılarını, sevinçlerini, mutluluklarını hatta ve hatta üzüntülerini sevdiklerimizle, eşimiz ve dostumuzla paylaşmak teknolojinin sosyal medya adı altında bize sunduğu nimet ile elimizin altındaki küçük, sevimli akıllı bir telefona sığıverdi.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan sevimli videolar, anlık durumu gösteren hikayeler kimi zaman o kadar çok hoşumuza gider oldu ki hiç zahmete katlanmamızı yine istemediler ve ufak tefek sevimli mi sevimli paylaş butonunu da gönderilerin altına yerleştiriverdiler. Fakat bize bu da yetmedi. Daha fazlasını istedik. Paylaşımları telefonumuza, bilgisayarımıza, akıllı cihazlarımıza indirmek, bu videoları saklamak, mesaj olarak paylaşmak, mesaj gruplarında bizi eğlendirsin istedik. Çok bir şey istememişiz aslında küçük masum bir anı yaratmak vesvesesi içine girmişiz. Belki bir gün fenomen bile olabiliriz.

Peki, Nasıl Kaydederiz Sosyal Medyadaki Videoları?

Telefonlarımıza tabiri caiz ise nasıl indirebiliriz? Videoları, paylaşımları, fotoğrafları akıllı cihazımıza indirebilmek için son zamanlarda ücretsiz bazı programlar geliştirildi. Akıllı cihazlarınızın işlemci özelliğine göre geliştirilen mağazalardan bu programları kolayca indirebilirsiniz.

Bu programlara örnek vermek gerekirse;

InstaSave Pro Versiyonu; Google Play Store' dan indirilebilen bu program sayesinde video indirebilir, indirdiğiniz video dosyalarınızı e-mail, Bluetooth veya Dropbox aracılığı ile akıllı cihazınızın dışına aktarabilirsiniz.

Bolt Downloader & Manager; App Store üzerinden indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde sadece Instagram üzerinden değil Youtube ve benzeri platformlardan da videoları indirme imkanınız olabilmektedir.

Bu programlar sayesinde akıllı cihazlarınıza indirdiğiniz programlar cihazınıza zarar verir mi?

İndirdiğiniz programların lisanslı ve güvenli ürünler olduğu sürece yazılımlar cihazınıza zarar vermeyecektir. Lisanslı olmayan ve başka insanlar tarafından kullanılmamış bilinmeyen programlardan uzak durmanız gerekmektedir. İndireceğiniz programların yorumlarını mutlaka okuyun. Korsan yazılımı cihazınıza indirmeniz durumunda cihazınızdaki tüm bilgilere ulaşılabilir, sosyal medya hesaplarınız çalınabilir, banka bilgileriniz ele geçirilebilir, kimlik bilgilerinize ulaşılabilir.

Bu sorun beraberinde güvenlik tehdidi yaratır, maddi olarak kayıplara sebep olur. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalırsanız. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Siber Suçlar Büro Amirliklerine başvurmakta fayda vardır. Bu gibi durumlara karşı her zaman hazırlıklı, dikkatli ve hassasiyet göstermekte fayda olacağını düşünüyoruz. Sadece indirdiğimiz programlarda değil, kişisel maillerimize gelen iletileri, telefonlarımıza gelen mesajları açmadan evvel güvenli bir sunucudan gelip gelmediğini kontrol etmekte fayda vardır. Eğlenmeyi, ilgi çekmeyi ve paylaşmayı planlarken güvenli olmayan yazılımlar yüzünden mağdur duruma düşmemek adına öneri tavsiyesi ile paylaştığımız yukarıda adı geçen uygulamaları da sorgulamanızda fayda olacaktır.

Akıllı cihazlardaki ekran görüntüsü kaydetme yolu ile video indirme özelliğini de kullanabilirsiniz. Bu şekilde kaydettiğiniz videoların kalitesi düşük olacaktır. Kısa film tarzında galeriye kaydedilen bu görüntüleri kırpmanız, düzeltmeniz veya montajlamanız gerekebilir. Sosyal medya üzerinden paylaştığınız bu görüntüler aslı gibi etki vermese de kısa süreli paylaşımlarda işinize yarayacaktır.

Instagram takipçi satın al işlemi ile fenomen olduğunuz sayfalarınızda indireceğiniz telif haksız görüntüleri paylaşarak daha da fazla etkileşim alabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al