Soundcloud Nedir Nasıl Kullanılır?

Soundcloud Nedir Nasıl Kullanılır?

Soundcloud nedir? Nasıl kullanılır? Soundcloud bir müzik paylaşım platformudur. Burada yapılacak ilk şeylerden biri profilinizi düzenlemenizdir. Bunu yapmak için;

  • Profil seçeneğinde bulunan açılır çubuğa gitmelisiniz, kullanıcı adınızın sağında göreceksiniz.

  • Sonrasında profil resminiz ve Kapak fotoğrafınızı güncellemeniz gerekir.

  • Ardından, sayfanın sağ tarafında Düzenle'yi tıklamanız gerekir.

  • Hesabınızın içerdiği tüm ayrıntıları içeren bir ekran açılacaktır: fotoğraf, kullanıcı adı, URL, ad, soyadı, ülke, biyografi vb. bilgiler vardır.

  • Buradaki tavsiye olarak, kendiniz ile ilgili açıklamalarda her zaman açık ve net olmanız gerektiği söylenir. Bu kısım, Soundcloud'daki sizi tanıtan kısım olacaktır.

  • Temel bilgilerin her birini tamamladıktan sonra, Değişiklikleri Kaydet'e tıklayarak bunları kaydetmeniz gerekir.

  • Sonrasında profiliniz güncel olduğu için Soundcloud ile etkileşime başlamanız gerekir.


 

Podcast Yükleme Süresi

Soundcloud nedir? Nasıl kullanılır? En önemli şey, oluşturulan içeriğin tüm İnternette ile paylaşılmasıdır. Bunu yapmak için sayfanın üst çubuğunda bulunan Yükle seçeneğine gitmelisiniz.

Ardından podcast'leri yükleme seçeneğini seçin. Doğrudan yüklenecek bir dosya seçmek veya yeni bir kayıt başlatmak için iki seçeneğiniz olacaktır.

Soundcloud nedir? Nasıl kullanılır? Burada önemli olan, podcast programınızı paylaşmak için sadece 180 dakikanız olacağını unutmamanızdır, bu ücretsiz bir hesabınız varsa geçerlidir.

Dosya yükleme seçeneğiyle podcast'leri yükleyebilirsiniz.

AIFF, MP3, WAV, MP2, AAc ve daha fazlası gibi herhangi bir ses dosyasını yükleyebilirsiniz. Ama dosya ne kadar büyükse, oynatmadan önce yüklenmesi o kadar uzun sürer. Mp3 formatını seçmeniz önerilir. Yüklenecek dosyayı seçtiğiniz için, üç farklı seçenek içeren bir kutu açılacaktır:

Temel bilgi: Burada podcast başlık fotoğrafını seçebilir, başlığı değiştirebilir, türü tanımlayabilir, etiketleri düzenleyebilir, açıklama ekleyebilirsiniz.

Meta veriler: Burada tüm hakların saklı olduğunu belirtilir. Podcast benzersiz olduğundan ve herhangi bir telif hakkı sorununuz olmayacağından ilk seçeneği seçmek daha iyidir.

İzinler: Bunlar, akışına verdiğiniz izinlerdir.

Soundcloud, akıllıca yapılırsa bir pazarlama stratejisinin parçası olarak kullanılabilir. Artık giderek daha fazla takipçisi olan ve trend bir yer haline gelen soundcloud müziklerinizi tanıtmak için iyi bir araçtır.

Her şey bittikten sonra, değişiklikleri kaydetmek için her zaman kaydetmeyi unutmayın. Soundcloud için https://iyismm.com/ sitesinden bilgi alabiliriz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al