Spotify’a Nasıl Podcast Yüklenir?

Spotify’a Nasıl Podcast Yüklenir?

Spotify’a Nasıl Podcast Yüklenir? Dünya genelinde son derece geniş bir kitleye hitap eden Spotify birçok farklı içerik üreticisine hizmet vermektedir. İçerik üreticilerinin milyonlarca içeriklere ulaşmasını sağlayan bu platform son derece işlevsel bir uygulamadır. Kişilerin mobil uygulamasını telefonlarına indirerek rahatlıkla kullanabilecekleri bu uygulama sayesinde müzik dinlemek ve müzik yüklemek son derece basittir. Ancak kişiler açısından merak edilen birçok önemli nokta da bulunmaktadır. Spotify’a nasıl podcast yüklenir sorusu oldukça merak edilmektedir.

Spotify uygulamasına podcast yüklemek için belli işlemleri yapmak gerekiyor. Podcast yayıncısı olarak yayınlarınızı Spotify üzerinden rahatlıkla yayınlayabilir ve milyonlarca kişi tarafından izlenmeyi sağlayabilirsiniz. Spotfiy uygulaması son zamanların en fazla tercih edilen profesyonel müzik uygulamaları arasında yer almaktadır.

 

Spotfiy Podcast Yükleme İşlemi

Spotfiy uygulamasına girdikten sonra belirli aşamaları geçerek rahatlıkla bu platform üzerinden podcast yayını yapabilirsiniz. Spotify’a nasıl podcast yüklenir sorusuna yanıt vermek gerekir ise şu adımları takip edebilirsiniz:

  • İlk olarak Spotify for Podcasters sayfasına girmeniz gerekiyor.

  • Daha sonra kullanıcı hesabınıza girmeniz gerekiyor.

  • Giriş işlemi sonrasında ise karşınıza çıkan Get Started kısmını tıklayın.

  • Kullanıcı sözleşmesini okuyarak kabul edin.

  • Yan kısımda çıkan bölümden adınızı ve soyadınızı yazmanız gerekiyor.

  • Continue butonunu tıklayarak devam etmeniz gerekiyor.

  • Belirtilen yere de podcastinizin RSS linkini yazmanız gerekiyor ve devam kısmına tıklamalısınız.

Bu işlemler sayesinde rahatlıkla Spotify’a nasıl podcast yüklenir sorusu da yanıtlanmış olacaktır.


 

Spotify Ne İşe Yarıyor?

Spotify birçok kişinin kullandığı müzik uygulamaları arasında yer almaktadır. Bu uygulamanın son derece profesyonel bir şekilde kullanılabilmesi için kişilerin mutlaka uygulamanın tüm detaylarını bilmek gerekmektedir. Bu uygulama hem ücretsiz hem de ücretli olarak kullanabilirsiniz. Ancak ücretsiz olarak kullanım deneme sürecine tabiidir.

Bunun yanında Spotify uygulamasını ücretli olarak kullanmanız gerekiyor. Bunun yanında deneme süreci bittikten sonra kişilerin uygulamayı kullanabilmek için mutlaka ücretli olan versiyona geçmesi gerekmektedir. Uygulama ilk üç ay boyunca ücret alınmadan kullanılabilmektedir. Ancak üç ay dolduktan sonra ücretli olarak devam etmeniz gerekiyor. Bu süreçten sonra hesabınızı ücretliye çevirmek istemiyorsanız ayarlardan iptal edebilirsiniz.

%20 indirimli ve Api 3.0 destekli Spotify Servisleri incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al