Spotify Başlangıçta Açılıyor

Spotify Başlangıçta Açılıyor

Spotify Başlangıçta Açılıyor Dünyanın en büyük müzik evrenlerinden biri olan Spotify günümüzde çok geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir. Hem beklentilere uygun müziklerin bulunması hem de amatör ve profesyonelleri aynı çatı altında birleştirmesi Spotify’nin dünyada en fazla kullanıcıya sahip platformlardan biri olmasını sağlamıştır. Spotify yalnızca müzik dinleyenlerin değil aynı zamanda müzik üreticilerinin ve aracılarının da bulunduğu bir yerdir. Bu nedenle de birçok kullanıcısı bulunmaktadır.

Spotify kullanıcı sayısı da her geçen gün daha da fazla artış göstermektedir. Spotify birçok bakımdan kişilerin müzik alanında gereksinimlerine yanıt vermektedir. Müzik dinlemek isteyenlerin yeni sesleri fark edebildiği bu ortamda eski ve yeni tüm parçaları listeler içerisinde bulabilme imkanı sunuyor. Ancak Spotify kullanan kişilerin yaşadığı sıkıntılar da yok değil. Bunlardan birisi de spotify başlangıçta açılıyor sorunudur.

Kullanıcılar bu platformda zaman geçirip bilgisayarlarını kapattıklarında ve yeniden açarak internete girmek istediklerinde tarayıcılarında karşılarına ilk olarak spotify sayfası gelmektedir. Bu sorun bazı kullanıcıları rahatsız etmese de kimisine rahatsızlık verebilmektedir.


 

Spotify Başlangıçta Açılıyor Sorunu

Spotify başlangıçta açılıyor sorunu yaşayan kişiler birtakım basit uygulamalar sayesinde bu sorunu kolaylıkla aşabilirler. Spotify bilgisayarınızın başlangıcında açılıyor ise bu sorunu düzeltmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Spotify açın.

  • Ayarlar bölümüne girin.

  • Buradan gelişmiş ayarlar seçeneğini tıklayın.

  • Açılma ve pencere davranışı kısmına girin.

  • Bilgisayarda oturum açıldığında Spotify’i otomatik olarak başlat kısmını ‘Hayır’ olarak seçin.

Spotify başlangıçta açılıyor sorunu konusunda uygulamayı geliştirenler son derece detaylı bir çözüm üretmişler. Bu sorun uygulamanın kendi ayarları içerisinde çözüme kavuşturulmaktadır. Son derece kullanışlı bir müzik platformu olan Spotify beklentileri karşılayan ve kullanımı da basit bir platformdur.


 

Spotify Başlangıçta Açılıyor Sorunu Çözümü

Spotify başlangıçta açılıyor sorunun çözümünde ayarlar kısmı yeterli olmadığı takdirde Görev Yöneticisi kısmına girerek buradan Başlangıç kısmına girebilirsiniz. Buradan da Spotify’i devre dışı bırak kısmını işaretlemek de sorunun çözülmesini sağlamanız mümkün olmaktadır. Ancak en pratik ve kesim çözüm olarak Spotify’nin kendi ayarları olmaktadır. Kullanıcı ihtiyaçlarının tamamı platform içerisinde en iyi şekilde sağlanmaktadır. Bu nedenle de milyonlarca kullanıcıya sorunsuz hitap eden uygulamalar arasındadır.

2023 Yılının sonuna kadar Spotify dinleyici paketleri konusunda %20 indirim sağlamaktayız.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al