Spotify Beğenilen Şarkıları Silme

Spotify Beğenilen Şarkıları Silme

Spotify Beğenilen Şarkıları Silme Spotify uygulaması sektöre giriş yaptığını günden bu yana müzik piyasasına yeni bir soluk getirdi. Müzik üreticilerine eserlerini sunmaları için kaliteli ve güvenilir bir platform sundu. Ek olarak çeşitli içerik üreticilerine postcastlerini yayınlamaları için de uygun ortamı sağladı. Bu durum müzik ve içerik üreticilerinin yanı sıra kullanıcılara da büyük kolaylık sağladı. Yeni müziklere kolay ve hızlı ulaşma şansının yanı sıra postcast ve benzeri içeriklere de ulaşımlarını kolaylaştırdı. Spotify sunmakta olduğu bu özellikler sayesinde milyonlarca kullanıcıyı cezbetmeye devam ediyor. Ancak zamanla spotify uygulamasına yüklenen müziklerin artması kullanıcıların yüklenen müzik ve içerikleri hızlı tüketmesine neden oldu. Kullanıcılar dinledikleri müziklerden çok hızlı sıkılmaya ve yeni müzik arayışına girmeye başladı. Bu durum birçok kullanıcının çalma listesini yeniden düzenlemesini de gerektirdi. Ancak özellikle çalma listesinde yüzlerce müziğe sahip olan kullanıcılar için bunları tek tek silmek oldukça zahmetli. Bu nedenle spotify kullanıcıları spotify beğenilen şarkıları silme toplu olarak nasıl yapılır merak ediyor. Bu yazımızda sizlere spotify beğenilen şarkıları silme nasıl yapılır detaylı olarak açıkladık.

Spotify Beğenilen Şarkıları Toplu Silme

Spotify çalma listenize eklediğiniz beğenilen şarkılar bir zaman sonra çalma listenizin çöplüğe dönmesine neden olabiliyor. Bu şarkıların birçoğunu dinlemiyor ya da çeşitli nedenlerle silmek istiyor olabilirsiniz. Spotify beğenilen şarkıları toplu silme işlemiyse oldukça kolay. Aşağıdaki adımları sırasıyla takip ederek kolayca spotify beğenilen şarkıları toplu olarak silebilirsiniz.

  • Spotify hesabınıza masaüstü uygulamadan giriş yapın. Cep telefonu uygulaması ya da resmi internet sitesi üzerinden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz. Masaüstü uygulaması mevcut değilse spotify resmi internet sitesi üzerinden uygulamayı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

  • Spotify hesabınıza girdikten sonra silmek istediğiniz şarkıların olduğu listeyi açın.

  • Önce ctrl daha sonra A tuşuna basın. Tüm şarkılar seçilecektir.

  • Seçtiğiniz şarkıların üstüne gelin ve sağ tıklayın.

  • Açılan seçenekler arasından ‘Beğenilen şarkılardan kaldır’ yazan seçeneğe tıklayın.

Bu işlemlerin ardından beğenilen şarkılarınızın tamamını silmiş olacaksınız. Bu işlemi sadece beğenilen şarkıları silerken değil, aynı zamanda başka çalma listelerini silmek için de kullanabilirsiniz.

Spotfiy hesabınızı organik olarak yükseltmek isterseniz Spotify Takipçi Satın Al Paketleri şimdi %20 indirimli olarak hizmetinize açılmıştır.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al