Spotify Güvenlik Duvarı Hatası Nasıl Çözülür?

Spotify Güvenlik Duvarı Hatası Nasıl Çözülür?

Spotify Güvenlik Duvarı Hatası Nasıl Çözülür? Spotify en çok kullanılan müzik ve podcast dinleme uygulamasıdır. Milyonlarca kullanıcı için vazgeçilmez bir uygulama olan Spotify zaman zaman hata oluşturmaktadır. En sık karşılaşılan hatalar arasında Spotify güvenlik duvarı hatası gözlemlenmektedir. Güvenlik duvarı engeli uygulamanın çalışmasına engel olmaktadır. Bu yüzden kullanıcı girişi bile oluşamamaktadır. Güvenlik duvarının Spotify uygulamasını engellemesi giriş esnasında ortaya çıkar. Kullanıcılar giriş butonunun hemen altında kırmızı bir uyarı ile karşı karşıya kalır. Güvenlik duvarının bir sorun olmaması için bu hatanın çözümlenmesi gerekmektedir. Spotify güvenlik duvarı hatası almanızın sebebi tamamen cihazınızın izin ayarları ile alakalıdır. Birkaç ayar ile bu sorunun ortadan kaldırılması mümkündür.

Spotify Hata 17’nin Çözümlenmesi

Spotify güvenlik duvarı hatası on yedi kodu ile bildirilmektedir. Bu hatayı aldığınızda uygulama sizin güvenlik duvarının güncellenmesi ve Proxy ayarları üzerinde değişikliğe gitmeniz için uyarır. Spotify üzerinden aldığınız bu hatayı birkaç çözüm yolu ile düzeltebilirsiniz.

  • Spotify güvenlik duvarı hatası alındığında yapılması gereken ilk şey cihazınızdan güvenlik duvarından Spotify uygulaması için vermenizdir.

  • Hatayı çözümlemek adına Proxy ayarlarında değişiklik yapmanız çok önemlidir. Spotify uygulama ayarlarından Proxy seçeneğinin olmaması gerekir. Eğer Proxy ayarlarınızda görünüyorsa hayır diyerek Proxy ayarını iptal edin.

  • Güvenlik duvarının Spotify uygulamasında hata vermesinin bir başka nedeni de ülke ayarlarıdır. Ülke ayarlarınızı doğru girdiğinizden emin olun. Yanlış bir seçim var ise bunu düzeltin.

Spotify Güvenlik Duvarı Engeli

Spotify güvenlik duvarı hatası oldukça basit bir şekilde düzeltilebilir. Ancak tüm yapılanlara rağmen sorun ortadan kalkmıyorsa o zaman Spotify uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Bazı güncellemeler çeşitli hatalara sebebiyet vermektedir. Güvenlik duvarı engeli Spotify uygulamasına izin vermiyorsa cihazınızı güvenli moda geçirebilirsiniz. Bununla birlikte bazı olumsuz reklam içerikleri güvenlik duvarında engel teşkil edebilmektedir. Bunların engellenmesi Spotify uygulamasını çalıştırabilmenizde etkili olabilmektedir. Spotify kullanıcılarında sıklıkla gözlemlenen hatalardan olan güvenlik duvarı engeli yapacağınız ayarlarla ortadan kalkacaktır. Ayarları yaptıktan sonra cihazınızı yeniden başlatmak sağlıklı bir şekilde Spotify uygulamasını açmanız için önemlidir. Spotify müzik programını hatadan kurtarmak için ilk etapta izinlerinizi açmanız etkin bir çözüm yolu olacaktır.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al