Spotify Işın Kılıcı Nedir? Nasıl Yapılır?

Spotify Işın Kılıcı Nedir? Nasıl Yapılır?

Spotify Işın Kılıcı Nedir? Nasıl Yapılır? Spotify müzik uygulamaları arasında en popüler olanı olarak ön plana çıkıyor. Son dönemlerde milyonlarca kullanıcıya sahip olmayı başardı. Hem müzik üreticilerine eserlerini yayınlayabilecekleri bir pazar alanı oluşturuyor hem de müzik dinleyicilerine müziklere kolay erişim imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra postcastlerle kullanıcıların çeşitli konuşmaları sesli olarak rahat dinlemelerini sağlıyor. Çok fazla ses içeriğini aynı anda barındırması, kolay kullanılabilir olması ve uygun fiyatlarla Premium hesabı sunması spotify uygulamasının çok fazla tercih edilmesine neden oluyor. Spotfiy uygulaması yalnızca bu özelliklerle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda uygulamayı daha kullanışlı ve daha eğlenceli hale getirmenizi sağlayacak bazı özelliklerde sunuyor. Bunlardan bir tanesi de spotify ışın kılıcı. Müzik barının renkli ve ışın kılıcı görünümünü almasını sağlayan bu özellik kullanıcılara daha eğlenceli bir müzik keyfi ve görüntü sunuyor. Bu yazımızda sizlere spotify ışın kılıcı nedir ve nasıl yapılır detaylı şekilde açıkladık.

Spotify Işın Kılıcı Nedir?

Spotify ışın kılıcı özelliği son dönemlerde yeni yeni kullanılmaya başlansa da aslında çok önceden kullanıcılara sunulmuş bir özellik. 2015-2016 yılından kullanıcılara sunulan bu özellik pek çok kullanıcı tarafından yeni fark edilmeye ve kullanılmaya başlandı. Bu özellik şarkı barının şeklini değiştirmeye yarıyor. Şarkı barının renkli ve parlak bir görüntü almasını sağlayarak ışın kılıcı şeklinde görünmesini sağlıyor. Özellikle Star Wars hayranlarının dikkatini uyandıran bu özellik şimdilik sadece spotify uygulamasının masaüstü formunda kullanılabiliyor. Müzik keyfini daha eğlenceli bir hale getiren bu özellik spotify kullanıcılarının dikkatini çekiyor. Bu nedenle pek çok kullanıcı spotify ışın kılıcı nasıl yapılır merak ediyor. Yazımızın devamında spotify ışın kılıcı nasıl yapılır, detaylı olarak açıkladık.

Spotify Işın Kılıcı Nasıl Yapılır?

Spotify ışın kılıcı özelliğini kullanmak aslında oldukça basit. Bu özelliğin tek dezavantajı yalnızca masaüstü uygulamada kullanılıyor olması. Özellik henüz telefon uygulamasında desteklenmiyor. Müzik barınızı ışın kılıcı haline getirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Spotify masaüstü uygulamasını açın.

  • Arama butonu kısmına THX1138 yazın ve enter tuşuna tıklayın.

  • Barınız otomatik olarak ışın kılıcı şekline dönecektir.

Star Wars müzikleri açtığınızda da müzik barınız ışın kılıcı şeklini alacaktır.

Spotify paketlerimizin tamamı api 3.0 desteği ile sizlere sağlanmaktadır. Tamamen kendi alt yapımız olmasından dolayı Spotify Playlist Takipçisi Paketleri şimdi %20 indirim imkanı ile sitemizden satın alabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al