Spotify Uyku Modu Nasıl Açılır?

Spotify Uyku Modu Nasıl Açılır?

Spotify Uyku Modu Spotify en fazla kullanılan müzik dinleme uygulamaları arasında yer arıyor. Piyasaya sürüldüğü günden bu yana hem dinleyiciler hem de müzik üreticileri tarafından aktif olarak kullanılıyor. Onlarca şarkıya anında ve kolay ulaşabilmeyi sağlaması nedeniyle sıklıkla tercih ediliyor. Dünyanın dört bir tarafından kullanıcılarla müzik üreticilerini bir araya getiren platform en popüler müzik uygulamaları listesinde yer almayı başarıyor. Özellikle gününün büyük çoğunluğunu müzik dinleyerek geçiren kullanıcılara internet olmadan da müzik dinleme ve kendi müzik zevklerine göre çalma listesi oluşturma olanağı sunuyor. Bunların yanı sıra spotify uygulamasının kullanıcılara sunduğu başka özelliklerde bulunuyor. Bu özelliklerden bir tanesiyse spotify uyku modu. Bu özellik bilhassa geceleri uyurken müzik dinleyen kullanıcılar için oldukça kullanışlı. Çünkü gece müzik dinlerken arka planda çalışmaya devam eden spotify telefonunuzun şarjını tüketebiliyor. Bu yazımızda sizlere spotify uyku modu nedir ve nasıl kullanılır detaylı olarak açıkladık.

Spotify Uyku Modu Nedir?

Spotify uyku modu özellikle uyurken müzik dinlemeyi seven kullanıcılar için geliştirilmiş bir özellik. Geceleri müzik dinlemeyi birçok kişi sever. Hatta bazı kişiler müzik dinlemeden uykuya dalamaz. Ek olarak meditasyon müzikleriyle vücudunu rahatlatmayı ve konforlu bir uyku geçirmeyi seven kullanıcılarda bulunuyor. Spotify’da bulunan onlarca rahatlatıcı şarkı ve meditasyon içerikli postcastler kullanıcılara rahat bir uyku sağlıyor. Ancak telefonun gece boyu açık kalması şarjının hızlı tükenmesine neden oluyor. Spotify uyku modu uygulamanın gece boyu çalışmasını önlüyor. Bu sayede uygulama kullanıcılar uykuya dalana kadar çalışıp ardından otomatik olarak duruyor. Bu özellik sayesinde hem telefonunuzun şarjı gece boyunca tükenmemiş oluyor hem de kulaklarınız ve zihniniz uykuya daldıktan sonra rahatlamasını sağlıyor.

Spotify Uyku Modu Nasıl Açılır?

Spotify uyku modu uygulamanın kullanıcılara sunduğu önemli özellikler arasında yer alıyor. Spotify uyku modunu açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

  • Spotfiy’da dinlemek istediğiniz şarkıyı ya da çalma listesini açın.

  • Şarkıyı açtıktan sonra hemen sağ üstte bulunan üç nokta şeklindeki işarete dokunun.

  • Açılan seçenekler arasından ‘Otomatik Kapatma’ yazan seçeneğe dokunun.

  • Şarkının kaç dakika sonra kapanmasını istediğinizi seçin.

2023 Yılının sonuna kadar Spotify dinleyici paketleri konusunda %20 indirim sağlamaktayız.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al