Tiktok Canlı Yayına Bot Atma Nasıl yapılır? Bütün detaylarıyla

Tiktok Canlı Yayına Bot Atma Nasıl yapılır? Bütün detaylarıyla

TikTok Bot Atma

TikTok Canlı Yayına Bot Atma paketlerimizi incelemek için tıklayın: https://iyismm.com/tik-tok-canli-yayin-izleyici-tiktok-bot-izleyici/

 

Tiktok Canlı Yayına Bot Atma Tiktok video ve fotoğraf paylaşımında oldukça popüler uygulamalar arasında yer alıyor. Son derece yüksek standartlarda bir uygulama olan Tiktok uygulamasında kişiler hem para kazanma şansı buluyor hem de son derece eğlenceli vakit geçirebiliyor. Her geçen gün biraz daha popüler hale gelmeye başlayan Tiktok uygulaması son derece aktif ortamlar arasındadır. Bu ortamda canlı yayın açmak isteyen kişiler için de birçok alternatif bulunuyor.

Tiktok canlı yayına bot atma işlemi de Tiktok kullanıcıları tarafından oldukça merak edilmektedir. Fenomenlerin sıklıkla kullandığı canlı yayın uygulaması ile kişiler rahatlıkla bot uygulamasını da kullanabilmektedir. Tiktok uygulamasının canlı yayınında eğlenceli vakit geçirmek isterseniz bot yüklemesi de yapabilirsiniz. Tiktok uygulamasında izlenme sayısını artırmak için bot artma avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bot atma ile rahatlıkla daha kalabalık canlı yayın yapabilirsiniz.


 

Tiktok Canlı Yayınına Bot Nasıl Atılır?

Tiktok canlı yayına bot atma işlemi için öncelikle Tiktok uygulamasında belirli bir takipçi sayısına ulaşmanız gerekiyor. En az 1000 takipçi ile açılan canlı yayında takipçilerinize farklı yayınlar gerçekleştirebilirsiniz. Canlı yayın hilesi ile kişiler 1000 tane takipçi sayısı olmasa da canlı yayın açabilme imkanına sahip olabiliyor. Bu işlem için de şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Ayarlar kısmına girin.

  • Buradan problemi rapor et diyin.

  • Live Payment Rewards kısmına girin.

  • Hosting bölümüne girin.

  • I can’t start live aşmalarını geçin

  • Size sorulan sorun çözüldü mü sorununa hayır yanıtını verin.

  • Daha sonra da 16 yaşından büyük olmanıza rağmen canlı yayın açılmadığını belirtin.

Bu işlemleri yaptıktan sonra sizlere geri dönüş yapılacak ve takipçi sayınız az olmasına rağmen rahatlıkla canlı yayın açabilme şansınız olacaktır.


 

Tiktok Canlı İzlenme

Tiktok canlı yayına bot atma işlemi kişilerin canlı yayın sırasında izlenme oranlarını yüksek gösteren bir işlemdir. İzlenme sayınızın çok olabilmesi için bedava izlenme avantajlarından yararlanabilirsiniz. İzlenme oranlarınız ne kadar yüksek olursa rahatlıkla daha hızlı bir şekilde fenomen olabilme avantajı elde edebilirsiniz. Popülariteyi artırmanızda hem canlı yayın artırmanız hem de canlı yayınlarınızı izleyen kişi sayısını artırmak büyük bir önem taşımaktadır.

 

Tiktok Canlı Yayın İzlenme siparişi vermek için ilgili kategoriyi inceleyebilirsiniz. Tiktok canlı yayın izlenme satın al

 

Tiktok beğeni paketlerimizi indirimli şekilde incelemek isterseniz “ Tiktok Beğeni Paketleri “ şuraya bıraktık.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al