TikTok Hayal Efekti Nasıl Yapılır?

TikTok Hayal Efekti Nasıl Yapılır?

TikTok Hayal Efekti Nasıl Yapılır? Sosyal medya üzerinden her geçen gün birbirinden farklı paylaşımlar yapılıyor. Bu paylaşımlarla kişiler keyifli zaman geçirirken bir yandan da sosyal çevrelerini genişletebiliyorlar. İnsanların sosyal uygulamalara karşı her geçen gün daha fazla ilgi göstermesi ile birlikte TikTok gibi uygulamalar çeşitli özellikler geliştiriyor. Bu özellikler içerisinde de efektler ve filtreler ilk sırada geliyor. TikTok hayal efekti nasıl yapılır sorusu da bu nedenle çok fazla merak edilmektedir.

TikTok üzerine binlerce efekt bulunuyor ve kullanıcılar da bu efektleri kullanarak farklı paylaşımlar ortaya çıkarabilirsiniz. Hem videolara hem de fotoğraflara uygulanan efektler son derece ilgi çeken görseller yaratmanıza olanak tanıyor. Bu efektler arasında hayal efektleri, ışıltı efektleri ve daha birçok seçenek kullanımına sunuluyor. Video ve fotoğraflarınızın konseptine uygun bir şekilde bu işlemleri gerçekleştirebilme avantajı elde edebilirsiniz.


 

TikTok Hayal Efekti Nedir?

TikTok üzerinde yüzlerce efekt ve filtre arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. TikTok hayal efekti nedir sorusu da kişilerin en çok merak ettiği konular arasındadır. Görsellerinize gizemli bir hava yaratmak için kullanabileceğiniz hayal efekti uygulama içerisinde mevcuttur. Bu efekti kullanabilmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • İlk olarak uygulamayı açın

  • Video çekim işlemleri ya da fotoğraf yükleme çalışmalarını gerçekleştirin.

  • Video ön izleme sayfası üzerinden sol alt köşede yer alan saat resmine tıklayın.

  • Açılan pencereden karşınıza gelen ‘Filtre ya da Zaman Efektlerini Seç’ bölümüne giriş yapın

  • Karşınıza çıkan ekran üzerinden yönergeleri izleyerek hayal efektini bulun ve uygulayın.

Son derece basit bir işlem olduğu için günümüzde birçok TikToker bu efekti görsellerine eklemektedir.


 

TikTok Efektleri Hakkında Tavsiyeler

TikTok efektleri her ne kadar görsellerinizi güzelleştirse de kullanımında aşırıya kaçmamak doğallığı bozmamak adına önem taşımaktadır. Efektler kendi amacı dışında kullanılmamalı ve mutlaka amaca uygun bir efekt seçilmelidir. Bunun yanında videolarınızın hızına etki edecek nitelikte olmalıdır. Maske ya da tepe filtreleri kullanılırken dikkat edilmelidir. En popüler TikTok efektlerine daha fazla ağırlık verebilirsiniz. TikTok uygulamasının fenomenlerinden olmak için efekt uygulamalarının mutlaka uygun şekillerde kullanılmasına önem vermeniz gerekiyor.

 

Tiktoktan hızlı para kazanmak istiyorsanız, hesabınızı doğru şekilde gerçek kişilerle ile destekleyerek organik şekilde büyümesine olanak sağlamak için “ Tiktok %100 Türk Gerçek Takipçi Paketleri “ incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Tiktok bot takipçi satın alarak canlı yayın özelliğini hızlıca aktif etmek isterseniz tiktok takipçi satın al sayfamızı inceleyebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al