Tiktok Keşfete Düşme Hilesi var mı?

Tiktok Keşfete Düşme Hilesi var mı?

Tiktok Keşfete Düşme Hilesi TikTok bir sosyal ağdır. Diğerlerinden farkı (Instagram, Facebook, Twitter veya LinkedIn) bunun bir sosyal video ağı olmasıdır. Elbette bu videolar çok kısadır, 15 saniyeden 1 dakikaya kadar şeklindedir. Daha fazlası yoktur.

Tiktok keşfete düşme hilesi için gerekenler;

  • İlgili sayfalardan tiktok paketlerine tıklayabilirsiniz.

  • Tiktok paketleri türlerinden “tiktok beğeni, tiktok yorum veya tiktok izlenme” satın al işlemlerinden birini seçin.

  • farklı paketlerden satın alabilir ve büyük etkileşimler yaratabilirsiniz.

Profil Oluşturma ve İnsanlarla Etkileşim Kurma

TikTok bir sosyal ağdır ve diğerleriyle aynı dinamikleri takip eder. Uygulama indirildikten sonra kullanıcı hesabı oluşturulur. Burada hesabınızı Facebook, Google, Instagram veya Twitter profilinize bağlama veya bir e-posta ve cep telefonu ekleyerek sıfırdan başlama seçeneğine sahipsinizdir. Kendinizi ön plana çıkarmak için Tiktok keşfete düşme hilesi işlemlerinden yararlanabilirsiniz. Sonrasında insanları takip edebilirsiniz. Keşfetin sizin için önerileri olabilir ve insanları doğrudan isimleriyle arayabilirsiniz. Başka birinin videosunu beğenirseniz, beğen (kalp), yorum (konuşma balonu) tıklayabilir, başka bir sosyal ağ üzerinden paylaşabilir veya disk simgesine (sağ alt) tıklayarak aynı müzikli videoları arayabilirsiniz. Sütundaki ilk simge (TikTok) doğrudan o gönderiyi yapanın profiline yönlendirir.

Videolar Nasıl Yapılır

Bir video kaydetmek için alt çubuğun orta düğmesine (artı sembolü ile) gitmeniz gerekir. Kameranın içine girdikten sonra arka kamerayla mı yoksa ön kamerayla mı kayıt yapmak istediğinizi seçebilirsiniz. Bunu değiştirmek için sağ üst köşedeki Döndür'ü tıklamanız yeterlidir. Kırmızı düğmeye tıklamadan önce, sağ üst köşede, kaydı nasıl istediğinizi seçmek için birkaç seçeneğiniz vardır. Güzelleştirmeler, makyajla veya burun, göz ve dudaklarda kamera hileleri ile yapılabilir. Yüzünüzü küçük değişikliklerle güzelleştirmek için harikadır.

Aşağı kısımdaki düğme geri sayımı başlatan bir zamanlayıcıdır, böylece kamerayı sabit bir noktada bırakıp uzaktan kayıt yapabilirsiniz. Snatchap veya Instagram Stories gibi filtreler, sol alttaki Efektler düğmesine eklenir. Sağ tarafta galeriye gitmek ve daha önce kaydettiğiniz videoları eklemek için bir buton vardır. En güzeli ise editlenecek videolara eklenebilecek müzikler veya diyaloglardır. Sonsuz bir ses galerisinin bulunduğu üst kısımdaki (Sesler) seçeneğine tıklayarak bulunabilirler. Hepsi doğrudan kullanım için bütünleştirilmiştir. Tiktok keşfete düşme hilesi için https://iyismm.com/ sitesinden bilgi alabiliriz.


 

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al