Tiktok Nasıl Video Silinir?

Tiktok Nasıl Video Silinir?

Tiktok Nasıl Video Silinir? Tiktok uygulaması son yıllarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Beklentilere en iyi şekilde yanıt veren bu platform genç yaşlı herkesin hesap açarak paylaşım yaptığı bir ortamdır. Tiktok sosyal medya ortamında bulunan kişiler belli konularda paylaşımlar gerçekleştirerek beğeni düzeyini artırmaya çalışmaktadır Bununla birlikte yüklenen videolar belli bir zaman sonra silinmek istenebiliyor. Tiktok nasıl video silinir sorusu da bu aşamada önem kazanıyor.

Tiktok videolarını yükledikten sonra silmek için birtakım işlemleri tiktok üzerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu işlemler için mutlaka hesaplarınızın aktif olduğundan da emin olmanız gerekiyor. Tiktok uygulaması üzerinden paylaşılan videolarınızı silmek için uygulama üzerinden işlem yapmalısınız.
 

Tiktok Videoları Silme

Tiktok nasıl video silinir sorusu oldukça basit yanıtı olan bir sorudur. Bu uygulama üzerinden çekilen ya da yayınlanan videolar için video silme işlemi yapılabilmektedir. Silmek istenilen videolar için çok basit birkaç adım gerçekleştirmeniz yeterli olmaktadır. Bu adımları şu şekilde sıralamak mümkün olabilir:

  • İlk olarak video silme uygulamasına girmelisiniz.

  • Sonra video üzerinden üç nokta işaretine basınız.

  • Sonra diğer ağlarda paylaşım menüsünü açmalısınız.

  • Daha sonra da ‘sil’ butonuna dokunmalısınız.

Bu işlemden hemen sonra video silinecektir. Sizler de diğer tüm videoları bu işlem ile iki dakika içerisinde silebilme şansı bulabilirsiniz. Taslak videoları da yine videonun alt kısmında bulunan ‘sil’ butonuna tıklayarak silme imkanı elde edebilirsiniz.
 

Tiktok Silinen Videolar Geri Gelir mi?

Tiktok nasıl video silinir sorusu kadar bu videoların geri getirilip getirilmeyeceği de merak konusu olmaktadır. Tiktok uygulaması üzerinden güvenlik nedeniyle ve kullanıcı istekleri üzerine videolardan silme butonu kaldırılmıştır. Bununla birlikte uygulama üzerinden silinen videoları da geri getirme işlemi yapılamamaktadır. Uygulamadan video silmeden önce o videoyu tekrar isteyip istememe durumunu iyi düşünmeniz gerekiyor.

Videolar silmek için uygulama kullanılabilse de bu durum silinen videoları silmek için mümkün olmuyor. Tiktok videolarını sildikten sonra herhangi bir şekilde o videoları getirme olanağınız bulunmuyor. Son derece eğlenceli bir ortam olan tiktok sizlere her geçen gün yepyeni avantajlar ve güncellemeler sunuyor.

%20 indirimli ve Api 3.0 destekli Tiktok beğeni paketleri incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al