TikTok Nedir? Nasıl Video Çekilir?

TikTok Nedir? Nasıl Video Çekilir?

Son zamanlarda dünyada birçok kişi tarafından kullanılan ve tüm dünyada popüler olan sosyal medya uygulaması olan TikTok her geçen yeni üyelerle daha da büyümeye devam etmektedir. TikTok uygulaması içerisinde her türlü konuyla ilgili ilginç videolar, güzel videolar izleyebilirsiniz. Sosyal medya uygulaması daha çok gençlere hitap eden bir uygulamadır. Bugünkü yazımızda daha önce hiç TikTok kullanmamış birinin TikTok üzerinden nasıl video çekebileceği hakkında bilgiler vereceğiz.

TikTok Video Çekme

TikTok uygulamasının kullanımı tamamen kolaydır. Çok kolay, basit bir şekilde videolar çekebilirsiniz. TikTok uygulamasını yeni kullanacak biriyseniz bu yazımızı okuyarak TikTok üzerinde hiç zorlanmadan nasıl video çekebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

İlk önce uygulamayı mağazalar üzerinden ücretsiz olarak telefonlarınıza indirmeli ve uygulamaya giriş yapmalısınız.

Uygulama açıldığında sizin de fark edebileceğiniz alt bölümde + simgesi bulunuyor.

Bu simgeye bastığınız an açılan pencere video ekranı. Açılan video ekranı üzerinde yer alan video çekme butonuna bastığınız an video çekmeye başlayabilirsiniz.

TikTok Video Kaydetme

TikTok uygulaması üzerinde diğer kullanıcılar tarafından çekilen ve hoşunuza giden videoları nasıl galerinize kaydedebilirsiniz? Beğendiğiniz videoları kaydetmek için yapmanız gerekenler.

Hoşunuza giden ve beğendiğiniz videonun ilk olarak video bağlantısını kopyalamasınız. Bunun içinde video üzerinde yer alan ‘Paylaş’ simgesini bulmalısınız.

Paylaş simgesinin bulduktan sonra simgeye tıklayarak açılan pencerede bulunan ‘bağlantıyı kopyala’ seçeneğine tıklamalısınız.

Uygulama arama kutucuğuna bağlantı adresini yapıştırıyoruz ve aramayı gerçekleştiriyoruz.

Arama gerçekleştikten sonra karşımıza çıkan pencerede videoyu indirmemiz için ‘Download Video’ seçeneği karşımıza çıkıyor. Bu seçeneğe tıkladığınız an video galerinize direk olarak iniyor.

TikTok Video Kırpma

TikTok üzerinden çekmiş olduğunuz videoları kırpmak ve daha iyi şekilde paylaşmak adına kullanabileceğiniz bazı uygulamalar vardır. Videolarınızı kırpmak adına kullanabileceğiniz uygulamalar; InShot, Funimate, Timbre gibi uygulamalardır.

TikTok Ünlü Olmak İçin Ne Yapmalıyım?

TikTok uygulamasıyla ünlü olmak fenomen olmak istiyorsanız yapmanız gerekenlerden biri çekmiş olduğunuz videoların güzel hikayeli ve kaliteli olamalıdır. Bu sayede uygulama içerisinde diğer kullanıcıların dikkatini daha çabuk çekebilirsiniz. Daha hızlı bir şekilde takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Bunun dışında takipçi satın alarakta fenomen olmak adına adım atabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi sitemiz üzerinden organik ve aktif TikTok takipçi satın al işlemi ile kısa sürede fenomen olabilirsiniz.

Tiktok Fenomeni Olmak Bana Ne Kazandırır?

Şu an için dünyada ve ülkemizde birçok kişi tarafından kullanılan ve son zamanların en popüler sosyal medya uygulaması olan TikTok üzerinden popüler olmanız hayatınız açısında birçok avantajla birlikte gelir kaynağı oluşturabilirsiniz. Alacağınız reklam teklifleri ile güzel kazançlar elde edebilir, çok fenomen olursanız dizi, filmlerde oynayabilirsiniz. Kısaca tüm ülkenin tanıdığı ünlü biri olabilirsiniz.


TikTok Bot Takipçi Satın Almak

TikTok'ta takipçi satın al hizmetimizi kullanarak hızlı bir şekilde 1.000 tiktok takipçisi üzerine çıkabilirsiniz. Bu size TikTok canlı yayın açma özelliğinin açılmasını sağlar. Hesabınızı henüz takip etmeyen kişilerin gözünde olumlu bir etki bırakır. İyi Sosyal Medya marketi olarak TİkTok izlenme, TikTok bot takipçi ve TikTok beğeni paketleri sağlamaktayız. Paketlerimizi incelemek için TikTok bot takipçi linkine tıklayın.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al