Tiktok Taslaktaki Videoyu Galeriye Kaydetme

Tiktok Taslaktaki Videoyu Galeriye Kaydetme

Tiktok video içerik paylaşımlarında oldukça popüler uygulamalardan biridir. Tiktok taslaktaki videoyu galeriye kaydetme birçok kullanıcı tarafından merak edilmektedir. Bazen video içeriğini paylaşmaya fırsat bulamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda video içerikleri taslaklarda koruma altına alınabilmektedir. Acil durumlarda Tiktok videolarını taslağa atarak daha sonra paylaşmak üzere kullanabilirsiniz. Bu oldukça pratik bir kullanım sağlayacaktır. Tiktok taslaktaki videoyu galeriye kaydetme ile paylaşımlarınızı başka platformlarda kullanmak üzere saklayabilirsiniz. Taslak olarak unutulan videolar kaydedilerek paylaşım yapılabilmektedir. Taslaklar sosyal ağların hemen hepsinde bulunmaktadır. Taslakların genel amacı sizin paylaşmadığınız resim ve video içeriklerini muhafaza etmektir. Dolayısı ile taslağa alınan videolar kesinlikle silinmeyecektir. Buda size videoyu kullanma hakkı sunacaktır.

Tiktok Taslağını Galeriye İndirme

Tiktok taslağa atılan video içeriklerini tekrar kullanılır hale getirmektedir. Kullanıcılar bu video taslaklarını galerilerine indirerek saklayabilir veya isteklerine bağlı olarak paylaşım alanına katabilir. Tiktok taslaktaki videoyu galeriye kaydetme işlemi nasıl yapılır kısaca değerlendirelim.

  • Video içeriklerini hazırladıktan sonra ileri bir tarihte paylaşım yapmak isteyenler taslaklardan yararlanabilir.
  • Taslak videoları kaydetmek için özel bir çaba gerekmemektedir.
  • Tiktok taslaktaki videoyu galeriye kaydetme işlemi oldukça basittir.
  • Tiktok içeriklerine ait taslaklar mobil cihazının da Tiktok klasör dosyasına direk olarak yansımaktadır.
  • Videonun taslağa gidebilmesi için video çekilirken + tuşuna basılmalı ve kayıt bittiğinde de taslaklar adlı buton tıklanmalıdır.
  • Taslağa kaydedilen her dosya cihazınızda yer alacaktır. Taslak içeriklerinizi galeriye taşıyarak saklayabilirsiniz.

Video Taslaklarının Telefona Kayıt Edilmesi

Tiktok taslaktaki videoyu galeriye kaydetme otomatik olarak gerçekleşecektir. Taslak görüntülerine Tiktok klasöründen ulaşmak mümkündür. Kullanıcılar Tiktok uygulamasında taklak arayışına girmemelidir. Zaten Tiktok çok sade ve anlaşılır uygulamalardan biridir. Uygulama içerisinde taslak aramak oldukça yanıltıcı olacaktır. Aradığınız her şey cihazınızın içinde saklı olacaktır. Cihazınızdan Tiktok klasörünü tıklayarak ihtiyacınız olan video içeriğini bulabilirsiniz. Taslak olarak saklamayı düşündüğünüz videoları mutlaka taslak olarak kaydetmeniz gerekir. Aksi halde klasöre düşmesi imkânsız olabilir. Böle bir konuyu riske atmak yerine her zaman garantici olmak çok mantıklıdır. Taslağa aldığınız videoyu klasörde kayıt altına alındığından emin olunuz. Aksi halde emekleriniz ziyan olacaktır.
 

Tiktok Mavi Tikli Yorum Paketleri sayesinde hesabınızın organik olarak büyümesine öncülük sağlayabilirsiniz.


TikTok Taslaklara Kaydetme ve Paylaşmadan Video İndirme

Taslaklar özelliği, kullanıcıların yarı tamamlanmış videolarını TikTok uygulamasında saklamalarını sağlar, böylece onları daha sonradan tamamlayıp düzenleyebilirler. Ancak, bu tiktok taslaktaki videoları nasıl indirebiliriz ve tik tok taslaklar nerede bulunur sorularını beraberinde getiriyor.

Bir TikTok videosunu kaydetmek oldukça basittir. Video çekimi tamamlandıktan sonra, paylaşma seçeneğine tıklamak yerine 'taslağa kaydet' seçeneğini seçebilirsiniz. Bu, videonuzu daha sonradan düzenlemek için tiktok taslaklarınızın içinde saklar. TikTok'ta çektiğiniz videoyu kaydetme süreci işte bu kadar basittir.

Peki, taslaklara kaydettiğiniz videoları nasıl bulabilirsiniz? Profil sayfanıza gidin ve ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta simgesine tıklayın. Buradan 'Taslaklar' seçeneğine tıklayın ve taslak olarak kaydettiğiniz tüm videolarınızı bulabilirsiniz.

Fakat burada karşılaştığınız bir sorun var: tiktok taslaktaki videoyu nasıl indirebilirsiniz? TikTok'un resmi olarak taslaktaki videoları indirme özelliği yoktur, ancak birkaç alternatif yol vardır. İlk yöntem, videoyu normal bir video gibi paylaşmak ve ardından indirmektir. Bu size tiktok videosunu galeriye nasıl kaydedilir sorusunun da yanıtını vermiş olur. Diğer bir yöntem ise ekran kaydedici kullanmaktır. Ancak bu yöntemler, videonun orijinal kalitesini bir miktar düşürebilir.

Ayrıca, TikTok fotoğraf indirme konusunda da alternatif yöntemler mevcuttur. Ekran görüntüsü alabilir veya videoyu paylaştıktan sonra indirebilirsiniz.

Önemli bir hatırlatma: tik tok paylaşmadan kaydetme özelliği bulunmamaktadır. Bu nedenle, taslaklarınızdaki videoları indirmek için öncelikle onları paylaşmanız gerekmektedir. Ancak unutmayın, videonuzu halka açık yapmak yerine, yalnızca kendinize özel yaparak bu sorunu çözebilirsiniz.

Sonuç olarak, TikTok'ta çektiğiniz videoları kaydetmek, bulmak ve indirmek biraz karmaşık gibi görünebilir, ancak bu işlemler, içerik oluşturma sürecinizi daha etkili ve rahat bir hale getirecektir. Kendi ritminizde çalışmayı ve yaratıcılığınızı her zaman en üst seviyede tutmayı sağlar.

Sitemizden ucuz ve güvenilir bir şekilde TikTok izlenme satın alarak videolarınızı izlenmesini artırabilir, hesabınızı popüler hale getirebilirsiniz


tiktok galeriye kaydetme, tt video indir, tiktok video indir, tiktok taslağı kaydetme, video taslağı indir, tiktok video izlenme, tiktok galeriye kaydetme, tiktok taslaklar nerede

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al