TikTok, TikTokçulara Para Ödemeye Hazırlanıyor

TikTok, TikTokçulara Para Ödemeye Hazırlanıyor

Güvenlik zaafları ile tartışmalara konu olan ve bazı ülkeler tarafından ‘casus uygulama' olarak nitelendirilen Çin merkezli video paylaşım uygulaması TikTok mevcut içerik üreticilerine ve uygulamaya katılacak yeni kullanıcılara toplamda tam 200 milyon dolar ödeyeceğini açıkladı.

The Verge’de yer alan habere göre; TikTok içerik üretilmesi için video üreticilerine ödeme yapmak gibi sıra dışı bir yönteme başvururken bundan önce üreticiler canlı yayınları üzerinden TikTok'tan para kazanıyorlardı. TikTok takipçi satın al veya tiktok beğeni satın al hizmetlerini kullanarak TikTok'ta fenomen olmaya bir adım daha yaklaşan müşterilerimizin bu hizmetten faydalanmak için bir adım önde olacağına şüphe yok.

Firma kaç tane video içerik üreticisi kullanıcısına ne kadar miktarda ödeme yapacağını henüz açıklamadı. Programa başvurmak isteyen içerik üreticilerinin 18 yaşından büyük olması ve orijinal içerik üretmeleri gerekiyor. Başvuranların belli bir TikTok takipçi sayısına sahip olması gerekiyor fakat bu TikTok takipçi sayıları henüz belli değil.

Creator Fund programı kapsamında platformun belirlediği kurallara uygun olarak içerik üreten 18 yaş üzeri kanal sahiplerine bu fondan ödeme yapılacak. Ağustos ayında alınacak başvurular sonrasında 2021 yılı boyunca içerik üreticileri fondan yararlanabilecek.

TikTok uygulaması içerik üreticilere şu an herhangi bir reklam parası vs. dağıtmıyor. Zaman zaman yılın enleri töreni yapılarak bazı ödüller veriliyor. İçerik üreticileri genelde platform dışı reklam veya film gibi anlaşmalarla kazanç sağlamaya çalışıyor. Hazırlanan fon programının ABD’li yetkililerin kanaatini değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu.

Uygulama ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayacak. TikTok'un fonu küresel olarak da yayması bekleniyor. TikTok'un genel müdürü Vanessa Pappas, “Yaratıcı içerik üreten üreticilerimiz fon sayesinde izleyicileri ile daha yakın bir ilişki kurabilecekler” diye konuştu.

tiktok takipçi satın al, tiktok takipçi hilesi

 

YOUTUBE 4 BİN SAAT İZLENME VE BİN ÜYE ŞARTI KOŞUYOR

TikTok daha önce de platformundaki ‘öğretmenlere' içerik üretimi için bir teşvik fonu oluşturmuştu. Dünyanın en büyük dijital video platformu Youtube ise 1,000'den fazla üyesi olan ve son bir yılda toplam video izlenme süresi 4,000 saati geçen kanalların reklam almasına izin veriyor. Instagram içerik üreticilerinin kanallarında sponsorlu video yayınlamalarına izin verirken fenomenlere doğrudan bir ödeme yapmıyor. Youtube 4.000 Saat ve Instagram Takipçi Al paketlerimizi incelemek için tıklayın.

 

İnternetteki tiktok takipçi hilesi, tiktok takipçi kasma gibi aldatıcı sitelere hesap bilgilerinizi kaptırmadan işin uzmanından hizmet almanızda fayda var. İyi SMM tüm sosyal medya ihtiyaçlarınız için yanınızda.
 

Sitemizden alacağınız tüm TikTok Takipçi Satın Al ve TikTok Video İzlenme paketlerinde;

  • Aktarım hızı: Orta
  • Şifre istemiyoruz.
  • 3D Güvenli ödeme sunuyoruz.

 

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. Diğer faydalı blog yazılarımız için tıklayın. TikTok ve diğer sosyal medya paketlerimizle ilgili detaylı bilgi almak için canlı desteğe yazabilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al