Tiktok Videoya Yazı Ekleme nasıl yapılır?

Tiktok Videoya Yazı Ekleme nasıl yapılır?

TikTok'ta kişilerin hiçbir şey söylemediği ve Tiktok videoya yazı ekleme şeklinde olan "konuşma" için kelimeler veya metinler kullanıldığı videolar görmüşsünüzdür. Videonun hareketlerine veya sesine göre ortaya çıkan bu açıklayıcı metinlere işaret ederken kullanıcıyı fon müziğinin ritmine yönlendirmek pek çok kişi tarafından en çok kullanılan tekniklerden biridir.

"Geçici Metin" olarak adlandırılan bu özellikler, TikTok'a özgüdür ve metni isteğe bağlı olarak görünecek şekilde planlamanıza olanak tanır. TikTok'u bir profesyonel gibi kullanmak istiyorsanız, geçici metinleri nasıl kullanacağınızı öğrenmeli ve bazı ipuçlarına göz atmalısınız.

  • Tiktok videoya yazı ekleme için TikTok'u açın ve ekranın alt kısmında ortadaki artı "+" sembolü ile tanımlanan video kayıt seçeneğine girin.

  • İstediğiniz içerikle video kaydını başlatın, ekranın alt kısmındaki orta kırmızı düğmeye basın, videonuzun kullanım kurallarına aykırı olmadığından emin olun ve TikTok'ta izin verilmeyen hiçbir şey kullanmayın.

  • Videoyu kaydettikten sonra, Tiktok videoya yazı ekleme işleminde galeriden ses ekleyebileceğiniz veya kendi efektlerinizi ve metninizi yükleyebileceğiniz yeni bir düzenleme arayüzü belirir. Metin için "Aa" harfi ile temsil edilen simgeyi seçin, bu istediğiniz şeyi yazma seçeneğini etkinleştirecektir. Harflerin boyutunu, yazı tipini ve rengini seçebilirsiniz.

  • Metni yazıp stilini ve tasarımını yapılandırdıktan sonra, ekranın sağ üst köşesinde bulunan "Bitti" düğmesine basın, bu sizi daha önce kaydedilmiş ekranda metin bulunan videoya götürür. İsterseniz, videonun tam olarak istediğiniz kısmına uyacak şekilde hareket ettirebilir ve konumlandırabilirsiniz.

  • Artık metni seçip ilgili videoyu getirmek için basılı tutabilirsiniz. Açılan pencerede "Süreyi ayarla" seçeneğini göreceksiniz ve burada videonun ne zaman ve ne kadar süreyle görünmesini istediğinizi yapılandırabilirsiniz.


 

Tiktok Videoda Yazı Süresi Ayarlama

"Süreyi Ayarla"yı tıkladığınızda, videonun metnin görünmesini istediğiniz bölümünü seçebileceğiniz bir zaman çizelgesi görünecektir. Tam başlangıç ​​ve bitiş zamanını ayarlamak için videonun kenarlarını sürükleyin. Seçildiğinde, ekranın sağ alt köşesindeki beyaz onay işaretiyle tanımlanan Bitti düğmesine basın. Sonrasında yapılandırılmış bir metniniz olacaktır. Bir gönderide yazılan metin, herhangi bir hikâyede veya gönderide, özellikle bir Tik Tok videosunda söylemek istediğinizi iletmek için bazen çok önemlidir. Metnin videonun yalnızca belirli bir noktasında, örneğin başında veya sonunda veya videonun tamamı yerine birkaç saniye görünmesini istiyorsanız verilen işlemleri takip ederek istediğiniz metni videonuza yükleyebilirsiniz. İşlemler için https://iyismm.com/ sitesinden bilgi alabiliriz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al