Twitch Çözünürlük Ekleme / Düzenleme Nasıl Yapılır?

Twitch Çözünürlük Ekleme / Düzenleme Nasıl Yapılır?

Çözünürlük videoların çok daha kaliteli bir şekilde görüntülenmesini sağlamaktadır. Çözünürlüğün arttırılması ile videolar HD kapasitesinde yayın sağlar. Twitch çözünürlük ekleme ile birçok avantaj elde etmek mümkündür. Yayınlarınızın daha keyifli izlenmesi için çözünürlük oranının iyi ayarlanması gerekir. Sonuç itibari ile kimse görüntü kirliliği olan bir videoyu izlemekten haz almaz. Bu sebeple Twitch içerik üreticileri ek çözünürlüklerle izleyicilerine çok daha kaliteli yayın sunmaktadır. Çözünürlük sayesinde videoların boyutu istenilen boyutta ayarlanabilmektedir. Yayıncı video içeriklerini kullanıcıların rahat izleme yapabilmeleri için video boyutlarını makul bir orana getirmesi oldukça sağlıklıdır. Orantısız bir video içeriği çok rahatsız edici olabilmektedir. Twitch çözünürlük ekleme videolarınızı daha keskinleştirebilmek için kullanabileceğiniz teknoloji harikasıdır.

Twitch Videolarında Çözünürlük Sağlama

Twitch çözünürlük ekleme sayesinde videolarınız çok görkemli olabilir. İzleyenlerin daha konforlu bir şekilde yayına adapte olabilmeleri açısından çözünürlük çok önemli bir ayardır. Yüksek çözünürlük videoların çok daha net biçimde izlenmesini sağlar. Video içeriklerinin daha anlaşılır bir şekilde izlenmesi video üreticisinin hedefine ulaşmasıdır. Bu sayede video hazırlarken çözünürlük konusunda dikkat etmesi gerekir.

  • Twitch çözünürlük ekleme yapabilmeniz için uygulama tarafından konulmuş kurallara uymanız gerekir.
  • Çözünürlük ayarlarının kullanılabilmesi içim Twitch yayın kanalınızda mutlaka elli takipçi olması gerekir.
  • Bununla birlikte çözünürlük ekleyebilmek için haftanın yedi günü yayın yapmanız gerekir.
  • Çözünürlük ayarlarına hâkim olabilmeniz için bir aylık süre içinde beş yüz dakikalık bir izlenme süresi elde etmeniz gerekir.
  • Elbette ki tüm yayınlarınızda en az üç sadık kullanıcının olması çözünürlük ayarlarını yapabilmeniz için gerekli kurallardır.

Çözünürlük Ayarları

Twitch çözünürlük ekleme yapabilmeniz için iş ortaklığı sağlamanız gerekir. Twitch iştirak durumu netleştiğinde çözünürlüğü istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ancak bunun öncesinde 576P olarak hizmet veriyor olacaksınız. Çözünürlük eklemek için kalite seçenekleri bölümüne gelmeniz gerekir. Buradan çözünürlük ayarlarını kolayca yapabilirsiniz. İştirak gerçekleştikten sonra en düşük 720P en fazla 1080P çözünürlüğe erişim hakkı sağlayabilirsiniz. Elbette ki kaliteli bir kullanım için çözünürlük ayarı yaparken bant genişliğini de dikkate almanız gerekir. Çözünürrlükle mükemmel kalitede video içerikleri sağlamak popüler olmanızda katkı sağlayacaktır.

Türkiye'nin En büyük ilk firmasından birisiyiz. Api 3.0 Sistemini kullanmaktan mutluluğun sevincini sizlerle paylaşıyoruz. Mobil uygulamamız üzerinden Satın alacağınız bütün paketlerimiz şimdi %20 indirimli şekilde satın alabilirsiniz.  Max Social Media Downloader uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://iyismm.com/ sitemiz üzerinden kampanyaları güncel olarak takip edebilirsiniz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al