Twitch DDoS Nedir?

Twitch DDoS Nedir?

Twitch DDoS Nedir? DDoS, Dağıtılmış Hizmet Reddi Saldırısı anlamına gelen bir kısaltmadır. Bu kısaltmaya göre hedeflenen bir sunucuda hizmetin ya da ağın normal bir şekilde ilerleyen trafiğine çok fazla yükleme yaparak bu trafiği bozma girişimi şeklinde açıklanabilir. DDoS saldırısı yapabilmek için birden fazla riskli bilgisayar sistemi tercih edilmektedir.

Yüksek derecede yapılan bu saldırılarda meydana gelen durum karayollarında oluşan araç sıkışıklığına benzetilebilir. Düzgün bir şekilde işleyen trafik bir anda yoğunlaşarak araçların varmak istedikleri yere ulaşmaları engellenir. Twitch DDoS nedir konusu da bu nedenle birçok Twitch kullanıcısı tarafından sorulmaktadır.


 

DDoS Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İnternet üzerinde normal seyrinde çalışan uygulamalara saldırı olarak da açıklanabilecek olan DDoS birçok uygulama açısından riskli durumlardır. Bu konuda Twitch DDoS nedir sorusu oldukça merak edilmektedir. Çünkü zaman zaman Twitch yayınlarına da bu tarz saldırılar düzenlenebilmektedir.

DDoS hakkında merak edilenler ise şu şekildedir:

  • Bir DDoS saldırısı yapabilmek sanıldığı kadar kolay değildir.

  • Bu süreçte hem çevrimiçi makineler kullanmak gerekir hem de ağın kontrolüne hâkim olmak gerekir.

  • Kullanılan tüm cihazlar ve bilgisayarlar kötü amaç taşıyan yazılımlara bulaşarak bozulmaya uğrar.

  • Saldırganların da bu bozulan ve botnet haline gelen cihazlar üzerinde hâkimiyeti oluşur.

  • Gereken botnetler kurulduktan sonra da saldırılar uzaktan kumanda yöntemi ile birtakım talimatlar vererek makineleri yönetmeye başlar.

Burada önemli nokta ise her bot meşru bir internet cihazıdır. Bu nedenle de ortaya çıkan saldırı trafiğini normal bir trafikten ayırmak sanıldığı kadar kolay değildir. Bahsi geçen saldırılar Twitch uygulaması için de gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle de Twitch DDoS nedir sorusunun yanıtı oldukça merak edilmektedir.


 

Twitch Yayınlarına DDoS Saldırısı Düzenlemek

Son yıllarda Twitch çok fazla kullanılan uygulamalardan biri haline geldi. Bu uygulama üzerinden yapılan yayınlar binlerce kişi tarafından izlenmektedir. Bu nedenle de Twitch yayınlarına DDoS saldırıları da oldukça gündemdedir.

Yapılan yayınlarda bu saldırıları gerçekleştirmek sistemin kitlenmesine ve yayınların sağlıklı bir şekilde yapılamamasına neden olmaktadır. Twitch yayını yapan kişilerin Ip adresleri tespit edildiğinde bu kişilere belirli saldırılar yaparak sistemleri ele geçirilmektedir. Sonra da komple yayının durması sağlanmaktadır.

Twitch hesaplarınızı organik şekilde büyütmek ve bunu da %20 indirimli şekilde yapmak için Twitch Saatlik Canlı Yayın İzleyici paketlerimizi incelemek isterseniz buraya bırakıyoruz.

 

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al