Twitch En Çok İzlenen Oyunlar

Twitch En Çok İzlenen Oyunlar

Twitch En Çok İzlenen Oyunlar Evde geçirilen zamanın artması ile birlikte birçok kişi online oyunlara oldukça merak sarmaya başladı. Online oyun türleri arasında hem macera severler hem de strateji oyunlarından hoşlananlar için birçok seçenek bulunuyor.

Bu oyunları oldukça iyi seviyede oynayanlar birtakım videolar çekiyor. Bu videolar arasında birçok farklı oyun karesini görebilme imkanı buluyorsunuz. Ancak Twitch uygulaması üzerinden online oyunların videolarını daha kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

Twitch en çok izlenen oyunlar arasında birçok oyun isminden bahsetmek mümkün olmaktadır. Bu platform üzerinden yayınlanan videoların giderek yaygınlık kazanması ile birlikte birçok kişi uygulamada yerini almaya başladı. Özellikle en profesyonel oyuncular açısından Twitch son derece profesyonel bir ortam sunuyor.


 

Twitch Çok İzlenen Oyunlar Nelerdir?

Twitch en çok izlenen oyunlar arasında birçok farklı online oyun türü bulunuyor. Bu oyunları saatlerce oynayan kişiler en sevdikleri anları video haline getirebiliyor. Videolar da oyunların diğer fenomenleri tarafından tekrar tekrar izlenme imkanı buluyor. Twitch online oyuncuların bir araya geldiği platformlar arasında yer alıyor. Twitch en çok izlenen oyunlar arasında şu oyun isimlerinden bahsetmek mümkün olabilir:

  • Valorant

  • Just Chatting

  • League of Legends

  • Anomaly

  • Summit1g

Oyunları en fazla izlenenler arasında yer alıyor. Son derece yüksek standartlarda oyunlar olmaları hem oyuncu sayısını artırıyor hem de online diğer platformlarda ilgi görmesini sağlıyoruz. Twitch çok fazla izlenen oyunların listesini her sene yayınlıyor. Bu oyunlar en fazla kaç saat izlendiğine göre yayınlanmaktadır.


 

Twitch Hangi Oyun Ne Kadar İzlendi?

Twitch en çok izlenen oyunlar arasında farklı oyun isimleri olsa da bu oyunların her biri yüksek saatlerde izlendi. Valorant yayınlarının toplamda 334 milyon saat izlendiği söylenebilir. Bunun yanında Just Chatting 134 milyon saat izlenmiştir. Aynı zamanda League of Legends oyununun izlenme saati 128 milyondur.

Anomaly ise 35 milyon saat kadar izlenmiştir. Son derece fazla online oyuncu bulunması oyun sektörünün her geçen gün daha da dinamik olmasını sağlıyor. Kişiler yalnızca oyun oynayarak değil aynı zamanda oyunları izleyerek de vakit geçiriyor.

Twitch en çok izlenen oyunlar makalemizin sonuna geldik, Twitch izleyici paketlerimizi %20 olarak satın almak isterseniz buraya bırakıyoruz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ Youtube haftalık izleyici botu kategorisi aktif!

 

Twitch
50 Takipçi [HQ]
  • Gerçekçi Nickli Global Hesaplar
  • 0-10 Dakikada Başlar
  • 7/24 Stabil Servis
  • 3 Ay Garantili
  • Tam Gizlilik
34.00₺19.00₺
Satın Al