Twitch Rivals Apex Turnuvası

Twitch Rivals Apex Turnuvası

Twitch Rivals Apex Turnuvası

Twitch Rivals Apex Turnuvası Twitch Rivals Apex turnuvası günümüzün en popüler dijital oyunları arasında yer almaktadır. Twitch yayıncıları ile eski profesyonel oyuncuların bulunduğu bu turnuva elektronik bir spor turnuvasıdır. Çevrimiçi rekabetçi etkinlik olması ve profesyonellerin bulunması bu turnuvanın büyük bir ilgi çekmesini sağlamaktadır.

2019 senesinde profesyonel oyuncular, katılımcılar için LAN tabanlı olarak Twitch Rivals turnuvası gerçekleştirildi. Bu turnuvaya zamanın ünlü isimlerinden Grayson Allen, Tfue ve Dr Disrespect gibi kişiler de katılım sağladı. Turnuva içerisinde de birçok önemli oyuna yer verilmiştir. Bu turnuva çok yüksek bir ödül havuzuna sahiptir.

Ödül havuzunun bu kadar yüksek olması da turnuvaya olan ilgiyi fazlası ile artırmaktadır. Fortinite turnuvasına ödeme yapabilmek için de yine büyük oranda katkılar sağlamıştır. Twitch Rivals Apex turnuvası son derece yüksek standartlarda bir turnuva olarak değerlendirilmektedir.

 

Twitch Efsaneleri Bir Araya Geliyor

Twitch Rivals Apex turnuvası birçok efsane ismi bir araya getiriyor. Bu etkinlik içerisinde hem NA hem de AB için yüksek tutarda bir ödül havuzu bulunmaktadır. Bu ödül havuzunda birçok esport oyuncu yer alıyor. Aynı zamanda oyun içerik oluşturucular da yine oyun içerisinde yerini almaya hazırlanıyor. Turnuva hakkında merak edilenler ise şu şekildedir:

  • Takımlar üçer kişilik oluşturulacak
  • Yaklaşık 20 tane takım kaptanı seçilecek
  • Turnuvada hem çılgın diziler hem de hype kişilikler bulunuyor.
  • Etkinliklerin yayınlanabilmesi için küçük de olsa bir stüdyo yapılacak.

Oyunlar içerisinde oyunculara eşsiz fırsatlar da sunulmaktadır. Etkinlikler resmi Apex Efsaneleri Turnuva Modunu kullanarak çevrimiçi özel lobiler gibi birçok çalışma gerçekleştirilecek

 

Twitch Rivals Apex Kazanma Şartları

Twitch Rivals Apex Kazanma Şartları Twitch Rivals Apex turnuvasını kazanmanın birtakım şartları bulunuyor. Öncelikle bir takım eğer oyun başlamadan önce 35 puan kazanırsa Oyun 5, Oyun 6 ve Oyun 7 kazanmış oluyor. Eğer bu oyunlar kazanırsa da turnuva sona eriyor. Sıralamalar da Twitch rakiplerinin oyun boyunca kazandıkları puanlara göre belirlenmektedir. Yeni sezon turnuvalarında da yine dünyanın efsanesi olarak kabul edilen isimler oyunda yer alacak. Tüm ödüller de yine kişilere aldıkları puan ve oyun derecelerine göre dağıtılacak. 

Twitch Turnuvasına daha iyi hazırlanmak ve hesabınızı daha hızlı büyütmek isterseniz  Twitch izleyici paketlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

İyi Sosyal Medya Marketi

 

⭐️ TikTok canlı izleyici kategorisi aktif!

 

❤️ Kick saatlik izleyici kategorisi satışta. Haftalık ve aylık paketler için canlı desteğe yazın.

 

Tiktok
30 Dakika - 50 İzleyici
  • Yayın Açık Olmalıdır!
  • 5 Dakika İçinde Otomatik Başlar
  • Link: https://www.tiktok.com/@kullaniciadi
  • Şifre Gerekmez
  • 3D Güvenli Ödeme
40.00₺25.00₺
Satın Al